hate u!!!!!!

by - Wednesday, November 30, 2011




cara dia mmg dia benci sgt kt aku.. besar ke salah aku smpai dia benci gila kt aku..
aku xwt pape pun.. aku online aku xlike or komen kt fb..
tbe2 dia im aku ckp jgn gngu dia..
 padahal aku xwt pape pun..
cara dia msj kuang ajo xkn aku nk diam je..
aku bls lh blik.aku pntg btl org ckp kasar ngn aku.. 
skrg dh blok aku.. jgn nnti ko add aku blik sudh..
kenapa lah aku blh syg sgt kt dia..
mulut xde insurans.. ckp main sedp mulut je..
td dia yg like apa yg aku post pastu tbe2 dia marah aku..
aku ckp dia gila terus blok..
mmg dasr dh gila kot..
nk cri alasn nk blok aku pun pkai lh otak..
ni dh like akunye fb patu marah2..
patotnye aku yg marah..nie x terbalik plak..
nasib baik skrg aku xde pape dh dgn dia..
hati aku tenang..
sekarag aku tgk dia pun dh single..
xde sape yg tahan kalo mulut cm longkang..nk maki org je kje..
geram yg teramat sgt..eeee...
aku benci ko
benci!!!!!!!!
aku benci diri aku sbb masih sayang kn ko
aku benci perasaan ni
aku benci tgk muka ko
aku benci benda yg ada kaitan dgn ko
semua berkaitan dgn ko semua aku benci!!!!!!!



You May Also Like

4 391 sedang mendoakan dya

  1. benci tuh tanda sayang , acano tuh ??sabar ye yunk ...

    ReplyDelete
  2. benci berpada², sayang berpada². nnt jadi terbalik, kite yg merana. ;)

    ReplyDelete
  3. psiko kot org tu. huhu.. nasibla dya dah putus ngn org mcm tu.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)