hilang tension ku

✎dya bunga |⊙Monday, December 19, 2011| ☑


hilang tension bila berendam kat swimming pool..
walaupun xpandai berenang tapi tension tetap hilang..
 tgk budak-budak kecik berenang tadi jeles plak aku + segan + malu..
mana  tak malu, budak-budak sibuk berenang, menyelam, melompat kt kolam tu
aku dok kt tepi kolam, tak gerak-gerak.. malu seyh..
budak pmpuan dlm 6 tahun pun reti berenang yg aku dok kt tepi kolam tu..
time aku nk mandi je ujan turun bila dah naik hujan pun berhenti.. 
geram plak..
mcm xbg aku mandi je.. xpatot-x patot..

5 comments:

  1. lme lak tak berendam dalam pool.wuuuuu

    ReplyDelete
  2. @aReLaNada masa pergi lah berendam..hehe

    ReplyDelete
  3. pykah pun tak reti berenang jugak . hee :) malu nie .

    ReplyDelete
  4. @noor afiqah zainudin pykah blh geng akak lah..xreti berenang..hehe

    ReplyDelete
  5. hehe. stkt swimming pool tu, tak reti berenang pun takpe. hee.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page