BEN ASHAARI : PESAN DIA , IBUKU ..

✎dya bunga |⊙Monday, January 09, 2012| ☑

BEN ASHAARI

Sebelum masuk tidur dya nk join segmen dari blog BEN ASHAARI..dya memang suka blog BEN ASHAARI ni. sebenarnya first time join segmen dari BEN ASHAARI ni..



Sebelum mama tidur, mama dah berpesan kat dya sebelum masuk tidur jangan lupa tutup suis lampu, kipas kat ruang tamu dan disebabkan dya tak ada kelas esok mama dah pesan awal-awal jangan lupa kemas rumah ye.. berkali-berkali jugalah mama pesan kemas rumah.. jangan mengade-ngade nak bangun lambat.mama jangan risau ye..anak mu ini akan ikut perintah mu.. sayang mama..

21 comments:

  1. yang tutup kipas, lampu tu jimat letrik..kemas umah? hehe
    kiter pun tak berapa..hehe

    ReplyDelete
  2. jangan lupa tutup suiz lampu dan kemas rumah seperti yg dipesan oleh Ibu ye hehe

    ReplyDelete
  3. @Arra Ahmadsebab tak berapa lah mama dya suruh kemas..hihi

    ReplyDelete
  4. biasa la tu...klau hidup single2 ni susah nak bangun pagi..macam mashi jgk hehe..tapi kerja rumah tetap settle.. cayalah!! ^_^

    ReplyDelete
  5. dari pesanan bonda dya ni, orangnye mesti comey an :D comey je pesanannye.. >.<V

    ReplyDelete
  6. hi..dtg dri segmen yg sme gak..
    1st time gak bsegmen..

    mak sy pesan sebelum tdo tutup mata dlu..ekekeke

    ReplyDelete
  7. mak kite pesan, bace doa dulu. hahaha


    http://kisahhatiaku.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-pesan-dia-ibuku.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page