bosannya

by - Saturday, January 14, 2012


hari ni baru dapat update.. semalam sibuk sangat siapkan assigment..tu lah buat lagi last minute.. dah kelam kabut... ntah macam mana aku boleh tertinggal broadband kat rumah kawan aku.. nasib baik lah dia bagitau.. kalau tak jenuh aku cari satu bilik..tu lah banyak sangat semut kt rumah sampai aku boleh jadi pelupa..hehe..
di sebabkan malam tadi aku tak dapat online, kerja aku malam tadi main game je lah untuk menghilangkan bosan..  ada sesiapa nak bagi dya tips untuk kuatkan ingatan..hehe.. 

You May Also Like

3 391 sedang mendoakan dya

  1. Kalau Mak Usu mmg suka mkn kismis nk kuatkn ingtan.. dn xnk sesekali minum air cola...

    ReplyDelete
  2. @Mak Usulepas ni nak makan kismis lah.. blh kuatkan ingtan..:D

    ReplyDelete
  3. mkn kismis dan kurma. hee. pastu selalu la ulangkaji. :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)