jawab jangan tak jawab

by - Sunday, January 22, 2012


hari ini baru ada masa nak jawab semua soalan dari cik atiqa.. kena study betul2 nak jawab soklan ni.,.

rules and regulations
1 . You must post this rules in your entry.
2 . Each person must post about themselves in their entry.
3 . Answer the question than tagger set for you in their post. And create eleven new questions for new people you tagged to answer.
4 . You have to choose eleven people to tag link them on the post.
5 . Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6 . NO TAG BACK !
7 . No stuff in tagging section ''YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS''.
8 . " YOU ARE LEGITIMATELY'' -a.k.a REALY , TRUST , WITH ALL HONEST- have tag eleven people.

11 facts about dya

   

  •   suka senyum walaupun ada orang cakap dya gila senyum sorang-sorang..
  • suka ketawa..
  • favourite colour : purple
  • sekarang dya bela 10 ekor arnab, 2 ekor sugar glider, dua ekor burung pipit dan 2 ekor hamster
  • ada orang cakap dya kasar..
  •  suka menyanyi walaupun suara macam katak bila nyanyi..
  •  susah giler nak marah orang
  •  bila dapat cakap tak nak berhenti..hehe 
  •  suka tangkap gambar sorang-sorang.syok sendiri..
  •  seorang yang rendah..dh banyak kali bergayut tapi tak nak tinggi jugak
  •  tak boleh gelabah..bila gelabah mula lah dya cakap laju.., dah macam nyanyi rap bila dya bercakap..

sekarang dya nak jawab semua soalan dari cik atie ni

  1. s stands for : nama aku siti, senyum-senyum selalu, sidek nama atok aku..
  2. favaurite author sejak 3-5 tahun lalu.. : xtau lah.. fahrin ahmad kot..
  3. first crush name : tak boleh gtau..hehe
  4. list gadget yang pernah ada : tak ingat lah..yang ingat hp, mp3..tu je.. haha
  5. mana lagi gana? anaconda, wild bear, mosquitoes? : mosquitoes lagi jahat..jahat dalam diam..
  6. kfc or mcd ? mestilah MCD..rasa macam nak makan prosperity..
  7. suka tengok ASTRO? channel berapa? : kat umah dya tak ada astro lah..
  8. lagu/ artist terbaik 2011yang layak jadi lagu/ artist terbaik 2012 : beribu sesalan
  9. Berat / speed blog berapa? 





     10. blog, facebook, twitter? 
           blog : http://yayabunga.blogspot.com
           facebook : http://www.facebook.com/dyanasir
           twitter : @dyabunga
     11. blog atiqa ni comel + cantik kan? comel blog atiqa

soalan dari aku
  1.  Idola korang masa kecik dan sekarang?
  2. Kalau di beri wang RM1 juta, korang nak buat apa dengan wang tu?
  3. siapa korang 5 tahun akan datang?
  4. apa yang korang tak suka bila bw kt blog dya?
  5. filem kegemaran korang?
  6. warna kegemaran?
  7. sebab minat warna tu?
  8. handphone yang paling korang sayang?
  9. kalau di beri pilihan untuk melancong secara percuma, negara yang korang perlu pilih korea, italy, indonesia..korang pilih yang mana? 
  10. sebab apa pilih negara tu?
  11. teka saiz kasut dya..haha
mangsa-mangsa yang akan jawab soalan dya adalah..

5.kis
10. ajak
11. shiqin

dah jawab jgn luper  inform kt dya ye.. nak tau jawapan korang..hehehe

You May Also Like

29 391 sedang mendoakan dya

  1. hahaaa... blh thn ni soalan dya..ok22..esok mak usu jawap...hihi...
    thank tag..

    ReplyDelete
  2. @Mak Usu haha.. fikir jgn tak fikir ye.. kalah soklan exam tau...hahah

    ReplyDelete
  3. thank tag...
    nnt Yatt akan jawab..

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah nad join yer dear..:)

    ReplyDelete
  5. banyaknya soalan..
    nasib baik bukan saya yang kena jawab..

    btw done following you..feel free to hit me back.

    recently post...mari belajar rahsia senyuman...

    ReplyDelete
  6. kena study dulu... baru dpt jawab ni.. heheheh...
    TQ tag sy...
    Nanti sy jawab... kalau sempat hari sy jawab...kalau tak sempat esok atau lusa.... k...

    ReplyDelete
  7. as salam..
    wah!!
    bapak!!
    erk. banyak uuu..
    hehe. macam mana la ornag yang dya tag membalasnya. hehe


    oh! dya peminat haiwan2 comel ;)
    pakcik cuma bela kucing dengan ikan je sekarang ni. pokok pun..kira juga ke?

    hahaha


    :p

    p/s: hehe.. risaukan nyamuk rupanya. jangan risau! gunakan daia!! :p

    ReplyDelete
  8. thaks tag
    shiqin dh jwb
    pergh mcm soalan periksa je
    checkdisout

    ReplyDelete
  9. @Hamba Ilahi haha.. nasib baik kan.. kalau tak pening lah nk jwb soklan dri dya..

    ReplyDelete
  10. @Masz Sidekokey masz..jgn lupe inform ye..hehe

    ReplyDelete
  11. @Подтверждаю hehe.. minat sgt..kalau blh nk buka mini zoo..hehe..

    ReplyDelete
  12. tag? apa maksudnya..? selalu tengok orang kata..."kamu di tag..."

    ReplyDelete
  13. dah setel.heheheh

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/01/kena-tag-lagi.html

    ReplyDelete
  14. Ok, Yatt dah buat. Ni dia...

    http://cikladybird90.blogspot.com/2012/01/jawab-jangan-tak-jawab.html

    ReplyDelete
  15. terbaik lah!
    thanx tau jawab :)
    nanti fb + twitter dya atiqa follow eh?

    ReplyDelete
  16. ok dya... dah jawap... hehehe

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/11-soalan-11-jawapan.html

    ReplyDelete
  17. Baru siap jawap soalan dya...hihi

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/2012/01/jawab-jangan-tak-jawab.html

    ReplyDelete
  18. untuk adik dya tersayang, sory lmbt balas jawapan..baru siap menjawap..tengok kat :

    http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/01/mari-menjawab-soalan-yang-power.html

    ReplyDelete
  19. lame tak main tagging ni. hee. fobia dah skrg. :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)