maafkan aku

by - Thursday, January 19, 2012



patot ke aku percaya kawan aku ni,G.. dari minggu lepas G call nak minta tolong aku.. dia cakap dia sakit, migrain..dia nak pinjam duit aku,Rm 100..semalam dye pun ada call tapi aku tak jawab..aku tak tahu nk cakap apa kt dia..dia pun ada call kawan aku,ayu..ayu cakap G pun ada call dia.. G cakap dia kena bayar bilhospital.. G cakap yang dia sakit migrain kronik dan nak pinjam rm200 dari ayu.. 

sekarang aku susah gile nak percaya kat orang. apa lagi yang nak pinjam duit ni..dan aku pun tak ada duit nak bantu dia.. aku cuma boleh doakan dia je semoga dia cepat sembuh.. maafkan aku sebab tak dapat tolong kau..


You May Also Like

20 391 sedang mendoakan dya

  1. susah gak kan.nk tolong tapi tak mampu.hmmm..hanya doa mengiringi...

    ReplyDelete
  2. @aReLaN tu lah.. doa supaya G cepat sembuh je dya mampu.. hmm

    ReplyDelete
  3. Kita dah buat terbaik..Mungkin ada orang lain boleh tlg G.. Yang penting kita doakan dia cepat sembuh dan dpt selesai masalah dia dengan sebaiknya..

    ReplyDelete
  4. apa boleh buat kan...bantu setakat yg termampu...sbg seorg kawan jgn abaikan tjawab , dya dah doakan dia pun dah cukup bagus..ari nie dia kesushan mayb esok lusa giliran kita lak kan...siapa tau..

    ReplyDelete
  5. better bagitau dia kalau tak dapat nak tolong.. insya Allah dia faham... kalau betul dia sakit hope die sembuh.. amin.. =)

    ReplyDelete
  6. doa adelah snjata pling tajam bt umat islam,,kte sme2 brdoa je la ye..=)

    ReplyDelete
  7. hmmm... nak percaya seseorg tu memang susah... kena hati2 dan lebih waspada...

    Dan doa merupakan sebaik2 pertolongan yg mampu diberikan...

    Semoga G cepat sembuh..

    ReplyDelete
  8. @Masz Sidek tu lah..mampu doa supaya g CPT SEMBUH JE..

    ReplyDelete
  9. susah kan? cik nur pun susah nak pecaya dah..sbb pernah tkena...RM200...smpai skarang tak bayar..bila tgk dia, bgaya habis..tapi xingt hutang kita..nk minta seganlah...huhuhu

    ReplyDelete
  10. ikut la baik2.. klo kite knal dia. xape rasa nya klo pinjam kn.. melain kan kalo org yg kite x kenal @ x rapat...

    saya pernah bgi kwn sye pinjam 300.. sye x fikir pnjng. sebb dia kawan sye.. kite cuma perlu ingat., sekrg dia susah kite tolong.. cuba bygkan.. klo tyme kite susah xde sape nak tolong.. xpela.. itu hak awak. yg penting kirim doa untuk kwn awak... smoga dia cepat sembuh,! ;)

    ReplyDelete
  11. nk tolong x boleh...tak tolong kesian..serba salah plak kan...

    ReplyDelete
  12. tak tahu la nk jwb ape.. hum.. cer pgi mlwat die?

    ReplyDelete
  13. @:: Cik Nur :: memang susah lah cik nur.. sebenarnye dya pun pernah kena.. tpi itu pun sush giler nk byr..

    ReplyDelete
  14. @ieyza afieyna dya takut kalau kita bg pinjm dia xnk byr pulak..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)