menjadi tanda tanya??

✎dya bunga |⊙Tuesday, January 03, 2012| ☑

hari nie aku tak ada kelas jadi duduk umh je lh.. hari nie juga kecoh kt umah aku. makna tak nya adik aku dapt surat dri maxis suruh bayar rm 860.. padahal number tu number lama adik aku.. itu pun handphone dye tu hilang 2 tahun lepas.. apa lagi, bapak aku terus bawak adik aku nie g maxis center.. and staff kat situ cakap number tu start guna bil bulan 8 tahun lepas.. siap bayar deposit dalam rm450.. 

adik aku pun xde duit banyak tu.. sampai sekarang masih xtau sape yg guna nama adik aku nie.. masih menjadi tanda tanya.. lepas pergi maxis center kt maluri bapak aku terus buat report polis. nampak nye lepas nie kena berhati-hati lah kalau hilang sim card.. takut jadi macam nie lagi.. esok nak kena pergi maxis center kat KLCC nk settle kan masalah nie.. kang xpasal2 kena byr jugak.. sebenarnya aku kesian kt mak aku kena keluar duit lagi..

5 comments:

  1. bahaya nyer. lain kali hati2 ea. =)

    ReplyDelete
  2. mak aih.mahal gelr.bahaya2.mcam2 skill org gne utk senangkan diri n nyusahkan org.

    ReplyDelete
  3. @lieya syairatu lah.. lepas nie kalau hilang sim je terus blok num tu..

    ReplyDelete
  4. @aReLaN kalau takat rm8 je xpe lah..blh byr kan.. tp kalau dh ratus2 sapa nk tolong byr kan..

    ReplyDelete
  5. lps hilang hp tu mesti terus gi cut service. byk tu 860. mcm mcm boleh buat. huhu.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page