pak cik google..

by - Wednesday, January 18, 2012


terima kasih lah pak cik google..tolong translate kan..
walaupun ayat yang pakcik google translate tu tunggang langgang..
dan ada perkataan yang pakcik tak dapat translate kan.. 
high betul english dalam buku ni..haha
sampai soklan senang pun aku tak boleh jawab..
masih lagi mencari jawapan sambil merujuk kamus..
dya hanya boleh berdoa dan usaha je lah bagi faham..hehe

Doa Mudah Faham & Hafal Pelajaran


Ertinya:

Ya Allah, Berilah kefahaman kepadaku seperti kefahaman Nabi-nabi, berilah kehafalan kepadaku seperti kehafalan rasul-rasul dan mendapat ilham daripada malaikat-malaikat yang hampir dengan-Mu. Berselawat Allah kepada Junjungan Besar nabi Muhammad s.a.w., keluarga dan para sahabatnya.

You May Also Like

21 391 sedang mendoakan dya

  1. sekarang semua di pakcik google kan..:)

    ReplyDelete
  2. @Miss Nadya tau xpe.. pakcik google kan terbaik..hehe

    ReplyDelete
  3. pelan2 ye,nanti settle la semua tu

    ReplyDelete
  4. bijak menggunakan apa yg ada...bagus2..

    ReplyDelete
  5. kadang2 nak translate japanese pn pakai google gak tapi memang hampeh la translation dia.hahaha...pape pon moga kita sme senang paham apa yg kita belajar kn

    ReplyDelete
  6. Cik Nur pun selalu guna khimat abg google.. :)

    ReplyDelete
  7. kemudahan yg ada jgn disia-siakan,.btol x?hehe

    ReplyDelete
  8. @:: Cik Nur :: samalah kita cik nur..tp dya pakai pakcik google..hehe

    ReplyDelete
  9. @Rushda Adiba btl tu.. kalau pakcik google xde mungkin dya lambt ckit nk faham..hehe

    ReplyDelete
  10. pak cik google yg mmg terbaik larh...hihihihhi

    ReplyDelete
  11. amin. ade byk ayat utk hafazan ni. yg penting fokus. ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)