selesai juga

by - Sunday, January 29, 2012


alhamdulillah, hari ini selesai jugak jawab paper yang membuatkan aku stress dari semalam..hehe
iaitu ethic..nasib baik boleh jawab..
subjek ni memang buatkan aku stress..
dengan assigment lagi, exam lagi.. 
 kalau tak melopong je lah tengok paper tu..
macam pic bawah ni..


sebelum pergi kolej membe aku sempat lagi snap nota..
kononnye nak tiru.. 

nasib baik kitaorang kelas lain-lain..
nasib baik yang jage kelas aku tu tegas..haha..
aku ingat kan dorang tak tiru rupenye tiru.. 
nota tu..dorang siap bluetooth kat budak lain..

pandai betul minah tu sorok.
betul-betul dia letak handset dia kat bawah paper tu.. 
kalau tak dapat full mark tak tahulah..

* takutnya nk jumpa doktor esok.. takut sampai demam..huhu

You May Also Like

20 391 sedang mendoakan dya

  1. meniru xagak2 la.. xda usaha langsung kan..huhu
    Cepat2la dya sembuh k..
    Dapat teman Mak Usu main jutaria..hahaa

    ReplyDelete
  2. aduhaai, tak bek meniru. tak berkat ilmu.. Hm, dya jaga kesihatan elok2 ehh :)

    ReplyDelete
  3. ada gak tiru-meniru pakai bluetooth..
    moden gileerr

    ReplyDelete
  4. perghhh...makin maju bdk2 skang.hmmm...cmne la nk tau level sndri klu meniru.btw, syukur la dh habis kn.hihi

    ReplyDelete
  5. @Mak Usu hehe.. amin.. bukan dya tiru tau..dya jujur tau..xsabar nk maen jutaria dgn mak usu

    ReplyDelete
  6. @aReLaNdya xtiru tau..haha..thanks lan..:D

    ReplyDelete
  7. dapat markah penuh pun cm tak best..sbb tiru, lainlah kalau usaha keras diri sendiri kan...

    jgn takut2...beranikan diri ya..!

    ReplyDelete
  8. hahaha... lawak kot...
    pape pun goog luck okey...

    jemput la ke blog ahmad sabree.. kite main teka teki....

    ReplyDelete
  9. xbek tiru2..law usaha kita dpt skit pon rase brbaloi..law tru full mark pon xde rase kot..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah boleh jwab... huhu.. semoga dapat result yg gempak..

    jom hayati..=)
    lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

    ReplyDelete
  11. nk jumpa dc.pun da nk demam,.klu da jumpa pengsan langsung rasanyerr..haha;))

    ReplyDelete
  12. eh.. brjaya dgn meniru tak berkat taw !
    pesan pada mmber.. hishh (>_<)

    ReplyDelete
  13. hehe , law kitew dpt mrkh tgi pown dr hasil mniru . puas hati kew ? lagik satu , mniru nih same nan mnipu , mnipu tuh brdosa , ha , pklarr 2X , tuhan tuh adil kan , owg xnmpk tp tuhan nmpk , hehehe , law kitew bwt jujur , xdpt mrkh okei pown xpew ~ dr situ kitew taw klemahan kitew an dya an ? hehehe ~

    ReplyDelete
  14. tak baik meniru...
    sikap tu spt kt tak jujur dgn diri sendiri...
    Semoga dya cepat sembuh... ;P

    ReplyDelete
  15. wow..dh abez exam ae..la spe yg tiru tu..isyh2x..
    apepun,sy suka dgn blog kamu ni..coz nmpk menarik dan slalu je ade info n entry yg m'ybbkn sy nak bace..hihi..kalu cmtu bleh x follow blog sy pula..hihi,..thanx.. http://theprofmie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Selessai juga akhirnya..boleh rilex ...!!!

    ReplyDelete
  17. as salam..
    ha!~
    jangan sekali2 cuba tiru~
    tak bolehhhhh~
    nanti mati aa, kita ditanya pasal ilmu yang kita dapat

    jangan buat ok~
    ish. apa nak jadi la kawan dya

    6__9

    ReplyDelete
  18. huhuhuhu. ade jugak tiru pakai bluetooth ehhh.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)