ada sesiapa berminat??

by - Wednesday, February 01, 2012



disebabkan hari ini cuti,baru aku  ada kesempatan nk update blog aku..
ada siapa nak berminat nk bela arnab?? banyak sangat arnab tak larat dah nak jaga.. seminggu rm50 untuk makanan arnab ni..













You May Also Like

16 391 sedang mendoakan dya

  1. owh..hari ni, hari wilayah ye.. selamat bercuti Dya...

    seminggu rm50? mahalnye...

    cik nur de bela kucing je... bg mkn ikan rebus di gaul dengan nasi...

    kadang2 je bg mkn mewah sikit..hihihi..

    ReplyDelete
  2. suka tengok arnab. comel je tapi takut tak mampu nak jaga.hmmm

    ReplyDelete
  3. as salam..
    erk..arnad..tak reti sangat..
    kawan pakcik bela arnab, dia lepas akt laman rumah je. arnab dia buats arang dalam tanah

    6__9

    dya pun buat la macam tu, cantik apa~

    (^^,)/

    kalau ikan, pakcik mau~
    eh. bila pindah? nak ikan dalam kolam :p

    wahh..rm 50..boleh beli macam2 untuk ikan. erk

    ReplyDelete
  4. @:: Cik Nur :: selamat bercuti..hehe.. rm50 tu dalam 20 ekor..hehe..

    ReplyDelete
  5. @arelan : kalau btl2 mint mesti mampu..
    @pakcik : sekrg dya pun lepas je arnab tu.. kuat mengorek...pastu tgk2 je dah ada baby arnab..nnti rumah tu kwsn kecik..sian rabbit tu..

    ReplyDelete
  6. habitat arnab kan dalam tanah ;)
    sekali sekala bagi dia mengorek tanah~

    erk. dah ada baby. hehe. dia beranak kat mana tu? wow!

    oh..pindah rumah baru yang kurang kawasan laman ya?


    pakcik suka ikan tu~
    huhu..tapi macma mana nak ambil??

    6__9?

    sangat besar? wahh!! pakcik suka!!

    (^^,)

    ReplyDelete
  7. perh...aku suka tapi x mampu nk jaga.Gua malas.bahaha

    ReplyDelete
  8. Byknye arnab...
    Sy kat rumah bela kucing jer... 4 ekor...

    ReplyDelete
  9. @Подтверждаю (fadzli) tak ada laman lah.. suma dah kena simen.. nk makan kesian.. sebab bela dari kecik.. kalau dah kesian memang tak boleh nk makan ikan tu..hehe..
    ada sekali dalam lubang.. tapi anak dia cacat..hehe.. sekarang ni bila tengok bunting letak dalam kandang..hehe

    ReplyDelete
  10. @azwanramli : kalau malas tak payah jaga..kang mati arnab tu..haha
    @masz sidek : dya nak bela kucing mak tak suka kucing..hehe

    ReplyDelete
  11. comelnya...akak nak juga tapi jauh sangat lah nak pos (^_^)

    ReplyDelete
  12. uwaa nak nak nak!!

    tapi mcm mane..huk3

    ReplyDelete
  13. @kis : dya pos dalam mimpi lah..hehe

    @gades pelik : kalau duduk area kl blh amik

    ReplyDelete
  14. arnab susah nak jga dari segi pemakanan n tempat tinggal.huhu lagu susah kalau si ibu suka beranak.Kalau anak seekor dua xpa la gak.hehe

    ReplyDelete
  15. @Onitsuka_hana tu lah pasal..sebab ibunya selalu beranaklah smpai tak larat nak jaga..huhu

    ReplyDelete
  16. da banyak kali bela arnab..tapi asyik hilang n bagi baby arnab, selalu je mati...:(

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)