aku suka pakcik google

by - Wednesday, February 22, 2012


cuba korang buka google mesti keluar seperti gambar di atas..aku suka.. gerak-gerak gambar tu..hehe

You May Also Like

17 391 sedang mendoakan dya

  1. haha. saya pun suka pkcik google ;)

    ReplyDelete
  2. cntik tu cntik.. tpi ape mtif google? huwhuwhuw.. ade perayaan ke?

    ReplyDelete
  3. kalau awak tekan kat gambar google yg sedang beranimasi tu , sebenarnya ada sesuatu didalam nya. harini hari memperingati sesorang yg telah berjasa untuk dunia google. bagi2 lah masa untuk membacanya k ;)

    ReplyDelete
  4. hihi aq pon suka thu,,best jew tngk dya gerak2..skema sebntar :))

    ReplyDelete
  5. suke2, google mmg mcm2 dgn logo di website nye, tp ni first time dyer buat animated

    ReplyDelete
  6. Anty pun suka sgt dengan pakcik google ni.. :)

    ReplyDelete
  7. ini namanya setailo dyaa...hehe

    ReplyDelete
  8. nur pon suke..sampai nur akn save setiap gambar yg dy buat smpena hari2 bersejarah / hari mperingti sesiapa..comell sgt..eheheh

    ReplyDelete
  9. Ohhh...selalu google tukau tak perasan lak hari ini...

    ReplyDelete
  10. sm suka pakcik google jugak...best macam2 ada..sekali tengok macam astro pon ada..hehe

    gemlombang nie macam gelombang dalam lab sm biasa buat bersama lecture..hehe

    ReplyDelete
  11. google mmg suka tuka2 kan....ada ari tu dia letak gitar...siap bole kreng2 kan lagi...huuu best2

    ReplyDelete
  12. sy pun suka pak cik google... :)

    ReplyDelete
  13. a'ah perasan semalam .. adik sy tunjuk=)

    i loike gugel ! ^^

    ReplyDelete
  14. as salam..
    apa tu? pakcik klik google takde apa pun? tulisan biasa tu.

    huhu..

    apa ni?
    apa ni?
    ni apa?
    ni apa?

    huhuhu..

    :p

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)