Contest DUIT & MIMPI by YUI & EZA

by - Saturday, February 04, 2012


hari ini dya nak join contest by Eza dan kawan nye Yui..
kalau korang nak join jugak klik je banner kat atas ni..

Eza suruh teka duit yang ada dalam pic di bawah.. dya agak-agak dalam RM 51.00..

ayat " Biar Mimpi sampai ke bintang"..

impian dya nak ternak ikan talapia.. 
 semoga impian dya menjadi kenyataan.. biar angan-angan ku menjadi kenyataan..




You May Also Like

12 391 sedang mendoakan dya

  1. kenapa ikan talapia yang menjadi pilihan?hmmm...

    ReplyDelete
  2. Mekaseh dear sayang sudi join. Eza akan lawat entry ni selalu untuk nilai.. :)

    Salam ukhuwahh :)

    ReplyDelete
  3. Cik Nur doakan moga impian dia tercapai...boleh cik nur tahu, kenapa ikan talapia? nape tak ikan keli..hehehe..maaf btanya.. :)

    ReplyDelete
  4. gud luck dya.. :)

    smoga berjaya mengejar impian itu..

    ReplyDelete
  5. duet duet duet! nnak cikittt!hehe :D

    ReplyDelete
  6. tauke ikan la ni.. Nanti mak usu jadi bisnes patner ek..hihi.

    Gudluck dya..

    ReplyDelete
  7. hehehe... nice lah.. ape2 pun good luck k...

    ReplyDelete
  8. gudluck dya.may the best win.hehehe

    ReplyDelete
  9. as salam..
    ikna talapia? hm..kenapa tak pilih ikan lampam?

    ;)

    hm..apa2 pun, mana2 pun, semua tu rezeki dari-Nya

    teruskan usaha. insya'Allah berjaya

    (^^,)

    ReplyDelete
  10. singgah sini round-round. Hihik ;)

    Jom check link kat entry ni eh;

    cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-contest-duit-mimpi-by.html

    Mekaseh... :D

    ReplyDelete
  11. singgah sini round-round. Hihik ;)

    Jom check link kat entry ni eh;

    cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-contest-duit-mimpi-by.html

    Mekaseh... :D

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)