i'm sooooo sorry...

✎dya bunga |⊙Monday, February 20, 2012| ☑

hari ini baru aku ada masa nak update blog ni.. sekarang ni aku betul-betul sibuk.. assigmnent aku bertimbun-timbun aku rasa dah setinggi gunung everest.hehe.. sampai assigment pun aku tak tahu nak pilih tajuk apa.. antara nak buat alumni untuk bekas pelajar ataupun selidik mengenai sesuatu company..


tu baru untuk satu subjek..rancangan perniagaan lagi.. dah 2 kali tukar tajuk..hari tu mula-mula nak buat aksesori wanita pastu tukar nak buat futsal..tapi lecturer aku cakap kitaorang perempuan.. akhirnya kitaorang buat mengenai spa chocolate.. 


bila dah buat separuh aku rasa nak jerit-jerit je. kenapa lah kitaorang amik perniagaan ni.. susah weyh... nak tak nak terpaksa lah selidik dulu nak dapatkan maklumat.. bila kitaorang cadangkan nak buat spa chocolate, lecturer aku plak bagi cadangan suruh tambah buah-buahan dan madu..


akhir bulan 3 ni nak kena Rancangan perniagaan. lepas tu kena bentangkan pula depan panel.. kalau macam-macam dia tanya mengenai spa, kitaorang nak jawab apa??.. 


nak renovate blog ni pun tak sempat.. nak blogwalking pun tak sempat.. ada masa baru aku blogwalking.. aku minta maaf tau kalau aku tak sempat blogwalking kat blog korang. ada masa aku akan blogwalking kat blog korang.

37 comments:

  1. Dya..
    BW tu boleh saja buat bila Ada kelapangan.. Yang penting
    Assignment yang menggunung tu..ok?

    ReplyDelete
  2. dya, lepas assignment spa coklat tu da siap,publishkan kat sini boleh?nak tau lebih lanjutlah...mcm setailo aje research tu...hehe...

    ReplyDelete
  3. @Deru Ombakthanks aunty.. nk kena siapkan assgment dulu baru blh bw..tapi wajib bw kt blog aunty..hehe

    ReplyDelete
  4. @Mr.Clivehaha.blh aje.. tapi dalam bulan 3 baru dya publish kan..hehe

    ReplyDelete
  5. kak nad suka coklat..sabar eh syg.. T_T

    takpe,dahulukan mana yg penting tau syg..

    ReplyDelete
  6. follower 400...wahhh....

    p/s:jgn terlalu stress ye..

    ReplyDelete
  7. SPA Coklat..! Bunyi mcm sedap la Dya....

    yg penting skarang ni, siapkan assingment tu dulu ye..pastu baru BW. ubh blog.. :)

    ReplyDelete
  8. Sabar dya..dah memg tggungjwab student..

    Nanti da keje, ada masalh keje plak..
    lumrah hidup:)

    ReplyDelete
  9. @:: Cik Nur :: bunyi mmg mcm sedap..hehe..sebab coklat kn..

    ReplyDelete
  10. @HalaTuju thanks hala tuju..sudi beri pendapat..

    ReplyDelete
  11. utamakan yg mana lbih pnting dlu...blog kmudian pun takpe...

    p/s: jgn kemek ati tau...gurau2 je...hehehe

    =)

    ReplyDelete
  12. uish...spa coklat???tak pernah dengar lak.macam sedap je.hehehe...pape pon gudlark k.

    ReplyDelete
  13. salam..

    smoga dipermudahkan sgala urusan..
    blaja pon berjihd jgk..
    utamakan yg penting dlu ea.
    lgpon berblog kan optional je.. :D

    ReplyDelete
  14. @aReLaN spa tu bkn utk di mkn tau..hehe..thanks lan..:D

    ReplyDelete
  15. @nur chahaya Abadieywslm.. thanks nur.. sudi bagi pendapat..:D

    ReplyDelete
  16. hpe akax scces dgan afew jerk ygs akax buads ! caiyox3 . .
    hee ^^

    ReplyDelete
  17. Belajar lagi penting.....tak per..

    ReplyDelete
  18. bw bila2 boleh buat sb xde due date hehe

    ReplyDelete
  19. oh.. xpe..lakukan yg penting dlu ^^

    ReplyDelete
  20. Dya amik subjek entrepreneurship kah?

    ReplyDelete
  21. @Hanifbtl tu..belajar mmg penting..hehe.:)

    ReplyDelete
  22. @kaishinbtl gak tu..bw mmg xde due date..hahha

    ReplyDelete
  23. @cik Lilyentrpreneuship dah lepas lh cik lily.. ni projek..sebab ktaorang xde LI..

    ReplyDelete
  24. tak pe... tak pe... dya buat yg penting dulu... bila dah free baru BW... :)

    ReplyDelete
  25. priotize your Priority.. :) semua akan settle kalau plan lek lok.. cayalah.. :)

    ReplyDelete
  26. Insyaallah Dya semoga semua kesulitan yagn dihadapi itu akan dipermudahkan olehNYA. Banyakkan bersabar yer...

    ReplyDelete
  27. hehe its ok, just dont lost trace.. :)

    spa cokelat?

    ReplyDelete
  28. @nanieybarnieylurviey lepas ni kena plan elok2..thanks..sudi bg pndapat..:D

    ReplyDelete
  29. aah la dya , nanti publish psl bines nih , patot bebaru nih jrg nmpk dya dar , hee

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page