Jom Naikkan Trafik Blog!

✎dya bunga |⊙Friday, February 24, 2012| ☑


hari ini dya nak join segmen dari mak dara.. kalau nak join klik banner tu je k..


  • blog ni semua mengenai dya.. 
  • dya start berblog pada bulan 11/2011
  • dya suka letak gambar kt entry dya..hehe...(kalo tak suka gtau k)

NOTA PENTING!!
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik ke blog kita .

37 comments:

  1. Hoh!!
    Rajin sungguh Dya anty ni... :)

    ReplyDelete
  2. hehe..hari ini free..:D

    join lah sekali..

    ReplyDelete
  3. hi dyaaa!
    thanks berkongsi yg ni!heee~
    i likeeee! :D

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yg sama jugak..hehe

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. alynn singgah dr segmen mak dara :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana sudi join.. mak dara telah pun senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini @http://www.bicaramakdara.com/2012/02/senarai-blogger-yang-mahu-blog-mereka.html.. lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    ReplyDelete
  7. Eza macam tak sempat nak join jer. Hee.. All the best tau dya.. ;)

    Sorry lama tak jenguk sini k dear :)

    ReplyDelete
  8. hye... sye dri segmen yg same.. tenz singgah blog sye...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

    ReplyDelete
  9. salam ziarah, dari segmen yang sama dah follow

    http://kuchentabelog.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. hi DYa,
    im Erin dr JSF. nk tinggalkan jejak jugak. tq yer drop by td! :)

    http://joinsharefun.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. alaaa segan nya lah saya nk joint huhuhuuuu

    ReplyDelete
  12. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. tak sempat join segmen ni tp saya dtg kasi up traffik

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak. Hehe! :D

    ReplyDelete
  15. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  16. balas lawatan awak....hehehhe..
    yana follow sekali ye...

    ReplyDelete
  17. haiii .. wieya datang nak naikan traffik blog . dari segmen yang sama jugak .. hihi ..follow sekali ..

    ReplyDelete
  18. hye,errah dtg n follow..from segmen yg sama.salam perkenalan

    ReplyDelete
  19. upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  20. slmt bersgment dya. . harap dngn segment ini dya akan lebih ramai kwn2 blog, dan juga menaikkan traffic

    ReplyDelete
  21. Hii dya. Awyn dari segmen yg sama. Hope dpt sama-2 naikkan trafik. Hehe :D

    ReplyDelete
  22. siapalah mak dara ni yer? wa nk terjah jugak laa

    ReplyDelete
  23. terjah dari segmen sama :)
    thanks dear header tempah tu kak x pandai buat sendiri

    ReplyDelete
  24. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  25. haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

    ReplyDelete
  26. slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page