malam ni aku sedih sgt

✎dya bunga |⊙Wednesday, February 08, 2012| ☑

aku tak tahu lah, kenapa malam ni aku tibe-tibe rasa sensitif sangat
rasa nak nangis je..
aku on fb, ex aku tak habis-habis nak sakit an hati aku je..
apa masalah dia pun aku tahu..
aku perli ayat punye pedas pun tak faham-faham..
aku sendiri tak tahu nape malam ni aku sedih sangat..
aku nak call kawan baik aku, mesti dia dah tidur..



sebenarnye aku rindu bff aku..
sekarang ni dia macam dah jauhkan diri dari aku..
sejak aku cakap aku cuma anggap dia sebagai kwn baik aku je.
kitaorang kawan dah lama, since sekolah lagi
bila aku ada masalah, kadang-kadang aku cerita kat dia
mungkin sebab tu kot aku sedih sangat..

19 comments:

  1. Jangan sedih2 k.. ignore kan dia..mungkin saja nak sakitkn hati dya..

    Eh, Mak Usu kan ada.. hihi.. Jangan sedih2 k.. Dya kuatkan diri k..

    ReplyDelete
  2. sbr dya.. mengadularh pada Allah..insyaAllah..kesedihn itu akn kurg..

    :)

    ReplyDelete
  3. bff tu laki ke?dier menaruh minat kat awak la tu yer?biasalah tu...
    jgn la cedey cedey...give it time and everything will be fine.

    :)

    good luck and take care!

    ReplyDelete
  4. bbf dya lelaki ye syg..

    p/s :: anak kak nad kene ikut sekali..

    ReplyDelete
  5. jangan sedih sedih lagi ya.. pada masa ini family amat penting.. support mereka juga bermakna..

    ReplyDelete
  6. @qaseh :tak jadi lah..malu..hehe

    @Mr.clive : laki lah..hehe.. ok..:D

    @miss nadya : ye lah kak nad...laki..huhu..

    ReplyDelete
  7. jgn sedih2.... byk2 bersaba...

    ReplyDelete
  8. Dya..janganlah sedih2 ye...yg pasal ex tu, abaikan je...pedulikan dia...lagi di layan, lagi sakit hati... yg bff lak, nanti dia cuab msg atau call...msti dia pun rindukan dya...

    ReplyDelete
  9. nak piyeddd ! mcm tuh la.. hormon tak mnntu.. mcm bolat la.. hti rsu syu,sdih smcm n cepat snsetif.. OH.
    hilang sudah kemachoan..

    ReplyDelete
  10. jgn sedih2 k .. chill =)

    block terus ex tu .. br dia xleh jejak dah dya dalam fb tu .

    ReplyDelete
  11. Alolololo.. Nape ngan Dya anty ni?
    Biasa la tu Dya.. Segmen2 yang dilalui remajapower masa kini. chill k..

    ReplyDelete
  12. jgn dilayan sgt prasaan tu dya..
    lg dilayan lg sedih la..

    ReplyDelete
  13. @Masz : ok masz..btw thanks ye..:D

    ReplyDelete
  14. as salam..
    hm..pakcik pun berada dalam situasi ni. bff pun jauh2. masing2 ada haluan sendiri. tapi..yang merapatkan kami.. doa.

    maka, dya pun banyak2 berdoa ok ;)
    bila sedih, gembira, semuanya kita kena mengadu pada-Nya.

    kerana Dia lebih tahu perjalanan hidup kita

    ;)

    usah beerduka lagi ya~
    pakcik pun on the way nak siap2 nak balik. makan coklat. tak letak dalam peti ais pun, dan beku~

    canggih~~

    :p

    ReplyDelete
  15. @Подтверждаю (fadzli)thanks pakcik..:D tak sedih2 dah..epy je..hehe..
    semoga slmt smpai ye.. nak jugak coklat..hehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page