SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

✎dya bunga |⊙Wednesday, February 29, 2012| ☑
BEN ASHAARI

hari ini dya nak join segmen dari blogger otai... mana boleh lepaskan peluang kan kalau dia buat segmen..

kenapa korang patut pilih blog aku??

blog aku ni simple je.. tak banyak widget kat blog aku ni.. tapi kalau korang singgah kat blog aku insyaallah aku akan terjah kembali ke blog korang dah tinggalkan komen-komen aku kadang-kadang komen tu agak merepek..haha..selebihnya korang kena lah bace kat entry-entry aku yang lepas ye.. 

jangan lupe tinggalkan link ye kalau nk tuka link dengan aku..

43 comments:

  1. selamat bersegmen.. :)

    Dya tetap dlm bloglist nur.. :)

    ReplyDelete
  2. ahaks.. terjah dya kat sini.. actually tak remove pun ur bloglist.. still ada kalau dya perasan.. hehe.. da letak da..

    now pun mine :)
    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  4. Salam dari segmen BA,

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.nancypoh.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  5. kalau sy cakap sy dtg blog dya sebab dya membuatkan sy tersenyum dengan post-post yg ditulis boleh?hehe :)

    ReplyDelete
  6. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “..

    ReplyDelete
  7. salam ! dari segmen yg sama. :)

    " ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? "

    http://matakaca08.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  8. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Fisha follow sekali tau.

    ReplyDelete
  9. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  10. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN SAYA?

    SILA PASTE LINK ANDA DI RUANG KOMEN BLOG SAYA DI :

    http://yayahnasake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  14. uish...awal betul.baru masuk mac.hehehe..papepon selamat bersegmen

    ReplyDelete
  15. anda berminat utk menukar link bersama saya?

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  16. anda berminat utk menukar link bersama saya?

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  17. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://luvmaxle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. anda berminat utk tukar link dengan saya?

    ReplyDelete
  19. Hai dya...

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?" LAGIII SEKALIIII...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  21. simple itu bagus... :)
    blog ringan...
    dan yang penting bukan kuantiti tapi kuality entry tu.. :)

    ReplyDelete
  22. haio dya...sekali lagi kita bersegmen...

    sudi tukar link dengn akak?

    ReplyDelete
  23. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  24. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://ciknisa89.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  25. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    psst ~ syg nak buang dr bloglist feb :p

    ReplyDelete
  26. salam kenal

    "ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"

    http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  27. ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA??

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    TQ DYA :)

    ReplyDelete
  28. berminat untuk menukar link dgn saya ? :)

    ReplyDelete
  29. lawoo gamba katak nya...hehehe
    eh nk dgr lagu baru....meh sini meh :)

    http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/02/lagu-nyanyian-ku.html

    ReplyDelete
  30. SALAM PERKENALAN..
    JOM TUKAQ LINK NAK?

    ReplyDelete
  31. @Cik Nur

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  32. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  33. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page