Segmen : JOM BACA BLOG AKU ..

✎dya bunga |⊙Monday, February 13, 2012| ☑
BEN ASHAARI

hari ini aku nak join segmen dari bro ben.. nasib baik aku sempat join segmen ni..

kenapa korang perlu baca blog aku?

kebanyakan entry di blog ni mengenai diri aku..nama blog ni pun kisah dya, mesti lah kebanyakan entry ni  mengenai diri aku. kalau korang suka ngan entry aku korang boleh tinggal kan komen korang dan kalau tak suka pun tinggal kan komen juga.

mana tahu ada yang tak suka aku letak gambar banyak-banyak bila aku update blog ni.. kalau tak suka, komen je.. jangan takut-takut.. aku terima dengan hati terbuka, dan aku tak makan orang kalau korang tak suka dengan entry aku.. 

entry yang menarik??

bagi aku semua menarik..tapi aku rasa korang patut baca entry ni makluk halus di bilik karoke..,  betul ke? dan shuuh pergi ko.. 

apa lagi jom lah baca blog aku!!hehe


49 comments:

  1. hai... datang sini nak komen...

    blog ni superb sangat! hehehehe...

    nak join jugak boleh?

    hehehehehe...


    kpop Lover
    Ahmad sabree @ sabry oppa

    ReplyDelete
  2. as salam..
    dya!! pakcik datang~
    yaehu~~ pakcik balik malaysia malam ni. moga selamat sampai.

    ameen.. ;)

    ikan..macam mana ikan> erk

    eh. eh~
    tersasul.. ohho~~
    segmen~ semua serba serbi pasal dya. tapi ada point dalam entri2nya ;)

    macam isui darah dan jenis diet. pakcik suka entri2 yang ada info macam tu.. yang hantu kat bilik karaoke tu..pakcik nak tengok gambo tu boleh?

    erk

    6__9

    ReplyDelete
  3. @Подтверждаю (fadzli) boleh.. nanti dya upload kt fb.. pak cik tgk kt fb dya lh..

    nak ole2 dari rusia..hehe.. ikan tu kalau nak amik je lah..

    ReplyDelete
  4. makhluk halus tu, sampai skarang tak nampak rupa..hehehe....

    wahh..tuan blog g bcuti rupanya..patutlah lama tak nampak.. :)

    ReplyDelete
  5. @:: Cik Nur :: nanti dya ada masa dya upload pic tu..sblm tu kena gelap kan muka mmbe dya dulu...hehe
    tu yg tak sempat nk update tu..hehe

    ReplyDelete
  6. heheh...dya pun ikut ben nyer ni...setailo setailo! good luck! XD

    ReplyDelete
  7. Kalau entry ada gmbaq nampak lebih menarik..
    Jgn isau, cheq suka :)

    ReplyDelete
  8. @Mr.Clive a'ah..mr clive pun join jugak kan3?? hehe..stailo giler..hehe

    ReplyDelete
  9. @Myra Jayyke?? nasib baik ada org suka...hehe

    ReplyDelete
  10. akak suka pi sini, coz dya so sporting...
    iya, jgn lupa upload gambar bhantu tu yek...nk tgk gak walaupun tgk smbl tutup mata..hehehe...

    ReplyDelete
  11. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. eyqa follow :) eyqa dtg dr sgmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. eyqa follow :) eyqa dtg dr sgmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah dan perkenalan dr fendy
    follow sini sekali...

    jemput terjah.heheh..

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. follow segment BA . .
    salam singgah ^^
    singgah blog kite if rajin . .
    saya dah sertai tapak awak ^^
    followa alik eak . .

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. hi! singgah dari blog abg ben :)
    dari segmen yang sama.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini dr segmen yg sme ^^
    lawat saye pulak ye

    http://syamirayahya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. suka blog dya sbb simple.. kalu x bz memg akn jguk smua blog yg kt blog list nur tue..hehe

    nur pon teringin nk tgok pic hantu kt blik karaoke tue walu dlm hti takut sbnarnye..hehe :D

    ReplyDelete
  19. okeh...sudah singgah + follow... mge dpt bertukar idea...sikit pun xpe..

    ReplyDelete
  20. singgah cni tambah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  21. Blog ni wajib kena datang !!!
    Best !!

    ReplyDelete
  22. singgah dari belog abg ben.. meh la singgah belog kite plak.. hihihi

    ReplyDelete
  23. rajin betul bersegmen.hehehe...

    ReplyDelete
  24. @dyabunga

    bukan da tarikh tutup ke? :'(

    ReplyDelete
  25. caya lah...nad suka masuk blog Dya..

    p/s :: suka baca entry..:D

    ReplyDelete
  26. Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

    www.pelangiany.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

    www.pelangiany.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

    www.pelangiany.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. aku sedang baca ni.. lepas baca kita komen.. hehe

    ReplyDelete
  30. aku sedang baca ni.. lepas baca kita komen.. hehe

    ReplyDelete
  31. singgah sini dear ;) hehe. Eza pun join gakkk segmen abang ben ni..

    ReplyDelete
  32. heheh... kalau ada kesempatan sy pun hari2 singgah blog ni...

    membalas kunjungan dr segmen abg ben..

    ReplyDelete
  33. HAi, salam perkenalan!
    Datang dari segemen yang sama, jum singgah cik Lily pulak~

    ReplyDelete
  34. dari segmen yang sama ^_^ nice blog..follow blog nih..


    http://hatinufid.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  35. dtg blog dyadari segmen abg ben :)

    ReplyDelete
  36. best lah dok blog ni..Cik retiss Membalas kunjungan..hehe keep in touch k...selalu2 lah comment entry ittew ek?hehe..kite balas2 komen..heeeee... :D btw dah follow sini..

    ReplyDelete
  37. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu.

    -Dari segmen yang sama
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  38. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  39. hye..^^
    husna singgah sini balik..
    mekasih snggah sana..

    ReplyDelete
  40. hai hai hai. singgah sini dari segmen yg same.. salam perkenalan...hehe :))

    #Happy berblogging

    ReplyDelete
  41. blogwalking..:) follow awk :) jemput singgah blog sy

    ReplyDelete
  42. hai hai. thanks. singgah sini balik. ;)

    ReplyDelete
  43. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page