Segmen : Kau berani kritik blog aku tak ???

by - Thursday, February 16, 2012


hari ini dya nak join segmen dari bro Ben..mana boleh lepaskan peluang kalau blogger otai ni buat segmen..
nasib baik sempat aku nak join..hehe

aku nak korang kritik blog aku sebab aku nak tahu kekurangan atau kekurangan kat blog aku.. mana tahu blog aku ni berat ke? serabut ke? entry aku membosankan ke?

jangan malu-malu nak kritik ye.. aku terima seadanya..tapi

Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan ..

nak join juga klik je banner tu..


You May Also Like

39 391 sedang mendoakan dya

  1. jap nak pikir ...apa ekkk nak kritik..emmmmm...
    Blog ini.......manis...
    Ok tak?...hahahhahaa.
    Blog ini memang awesome..tak ada apa aku nak kritik..

    ReplyDelete
  2. Blog Dya ni ok..loading pun cepat... itu je cik nur nk komen... :)

    ReplyDelete
  3. SALAM..
    dya..blog dy ok jep..loading pon laju jep..hehe
    tp warna pepel background ni kurg berseri la..
    tp overal okey..

    :)

    nur pon join..sudi2 singgh eak..

    ReplyDelete
  4. blog nie ok, simple but nice. widget tak banyak sangat so x berat la.. overall ok. hehe~bagi komen + pujian..

    http://cikyeanna.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

    ReplyDelete
  5. kritik sini balik.. aiyakk nk kritik apa eyh.. mcm ok je semua.. emm.. semua ok je..

    ReplyDelete
  6. thanks kritik.
    tajuk entry dan sidebar tu patut masuk dalam colum. jelas sikit. hehehe

    ReplyDelete
  7. Semua dah oke. terang lagi bersuluh.. xpayah suluh pn dah boleh bace dah. :)

    http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  8. semua ok jep..hehe..tapi background tak menyerlah la..hihi

    ReplyDelete
  9. nak kritik habis habis ni..:D

    1. blog ni kemas. suka sgt..:)
    2. tak serabut mcm blog nad..:D
    3. tulisan sidebar je kot dya kene tukar ke font normal...

    yang lain semua okies..:)

    ReplyDelete
  10. ha! mule2 tatw na kritik apew tp lps baca komen owg , bawu tw , background kena cantik lagik , wane nmpk suram *myb aku pown mint kaler cerah2 jep , but ta byk la na kritik , cb sume okei ~

    ReplyDelete
  11. kurang berminat dengan header katun-katun ni..menampakkan ketidak matangan..but its not a big deal..the rest..just nice..!

    for me:

    1.blog mestilah mesra pembaca.
    2.entry mestilah bagus dan bermanfaat.

    ReplyDelete
  12. hi..
    blog ok je..
    adk suka singgah sni..
    cuma header tu mcm bdk2 skit..

    ReplyDelete
  13. blog dya cepat loading. sukaaa~ tapi, rasanya kena kemaskn background, biar nmpak lembut...sesuai sbg pemilik seorg wanita :)

    ReplyDelete
  14. heeee~ awak join jugak?heeheh :D

    ReplyDelete
  15. Eheh!! Selamat bersegmen Dya bucuk... :p

    zZZzzzzZ..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum,

    Saya nak kritik sikit je. Alamak chatbox awak mcm tak berfungsi je. Terima kasih :)

    http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  17. sume ok.simple.tu je kot.tak reti nak kritik sebenarnya sebab tak jumpa pape pon yang tidak menyenangkan hati kat sini.hehehe

    ReplyDelete
  18. salam...ainna dari segmen yg same

    nice blog!

    kalau kurangkan kartoon2 tu...kompm lagi cool!!!

    do come to my blog !
    http://ainna193.blogspot.com/

    thnks:)

    ReplyDelete
  19. lawatan balas :) terima kasih

    cuma nak ckp, kalau boleh kecik kan sikit tulisan dan ajdust widths kasi kecik sikit..

    http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  20. hy dya ;] urm, sy rs warna latar belakang agak kusam. bg warna2 ceria sikit supaya kena dgn kartun y comel2 tuhhh :D cpt loading, best ^______^

    http://kryptoned.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  21. blog ni kemas n owesome...
    so, x ade pape lagi nak komen...
    hehehehe...
    simple but nice...
    ramai jugak erk yg follow segmen ni..nasib baik sabry oppa x minat nk join ape2 contest... hehehehe

    ReplyDelete
  22. people talk about cartoon rite? what if u design sndri cartoon..terserlah sikit creativiti 2..
    eheh

    everything is ok :)
    just too simple..make it more creative..
    hehe
    slow2 ea..ehhe
    nak mntk tolong boleh :D

    :)

    http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  23. dya..bg nur kaler yg pepel yg soft tp nampk ceria n myerlah sikit..yg xterlalu suram.. :)

    p/s: nur x brape pandai nk edit2 blog nie..nk lebarkan pon xreti..hehehe

    thankz for da komen..

    ReplyDelete
  24. blog dah ok tapi still background mcm kertas pembalut hadiah hari guru..he2.

    ReplyDelete
  25. apa eh apa eh apa eh...
    ok je.comel.gebu.eh?
    blog ke tuan?hihih...ok la okkkkkk

    ReplyDelete
  26. Hai! Tengs sbb sudi kritik blog sy. Blog ni xde pe lh yg nk dikritik. Camne ni? ^_^ Cute!

    ReplyDelete
  27. blog dya ok... loading cepat... simple tak serabut... nice...

    ReplyDelete
  28. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ReplyDelete
  29. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  30. singgah sini.. :)

    belog yang kemas.. takde untuk dikritikk.. huuaa...

    zas~~!!

    http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  31. hai, jemput singgah sini pulak...

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  32. Overall design, menarik. Combination colors yg sesuai. N blog tak berat. ;)

    ReplyDelete
  33. i'm not with critics.. hmm kontra warna background n foreground menjadi, but nmpk mcm shoutbox tak brfungsi :)

    ReplyDelete
  34. simple. itu yg deno suka :) deno folow sini(^_^)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)