sentap

✎dya bunga |⊙Thursday, February 23, 2012| ☑


 


semalam habis kelas je terus bincang pasal aktiviti kelas.. kecewa sangat dengan ajk-ajk.. aku dah post kat fb tapi yang datang dalam 10 orang je.. untuk assigment pengurusan operasi, kitaorang di beri pilihan sama ada mahu pilih yang A atau B.. 
 
 
ada yang sibuk nak buat yang A tapi nak gabung satu kelas.. tak nak aku kalau gabung satu kelas.. yang tak buat kerja free2 je dapat markah.. setelah bincang dengan ahli group aku, kitaorang nk buat A & b.. B tu cuma back up je..

mana tahu kalau kitaorang tak dapat tarik orang sekurang-kurangnya kitaorang ada back up..hehe
lagipun yang B tak ada lah susah.. 
 
lepas berbincang, aku ngn kwn-kawan aku rancang nak mandi kolam..hehe..
nak release tension.. kes aku baca entry mandi dapat menghilangkan tekanan.. terus rancang nk mandi kolam..
 

hilang tension aku bila dapat swimming walaupun tenggelam timbul aku berenang..haha..
terima kasih lah pada yan sebab sudi ajar kitaorang berenang..  walaupun baru belajar berenang dan berenang pun asyik tenggelam je tapi hilang juga tension aku..


lepas habis berenang je terus balik rumah, nak study.. esok nya ada test muet speaking.. hehe
alhamdulillah, masa speaking aku rasa grammar aku dah berenang ke kolam mandi, tapi aku speaking jugak daripada aku senyap je kan?hehe

14 comments:

  1. gudluck ye dya untuk muet tu. papepon, laen kali jangan sentap2 sangat. nanti hilang seri wajah.hehehe

    ReplyDelete
  2. @aReLaNhaha..thanks..ok2..xsentap dh..senyumje..hihi

    ReplyDelete
  3. wah..swimming leh ilang tension ek. sye stress sbb x reti swim pun..papepun, gud luck muet!

    ReplyDelete
  4. haha sentap yea :) gudluck utk test muet yea. do the best ^^

    ReplyDelete
  5. Kena lulus muet tu Dya...you can do it !! :)

    ReplyDelete
  6. berenang bagus juga tuk kesihatan :)

    ReplyDelete
  7. hihi..pakai je pelambung lain kali kalo nk berenang...tp berenang ni leh renggang kan sume otot2..

    ReplyDelete
  8. Salam ,
    hi yunk =)

    Adnan Sempit2 :*
    http://dismybelog.blogspot.com/2012/02/review-adnan-sempit-2.html

    ReplyDelete
  9. dya pkai plampung yg kt lengan tu.. aha.. dlu kcik2 pnah la pgi kelas brenang.. huhu

    ReplyDelete
  10. betul tuh..swimming dpt mengurangkan stress :)

    ReplyDelete
  11. Terima kaseh Dya...!! Nur dah sihat.. :)

    mcm mana...? xtension lagi kan..kalau ade stree lagi..cepat2 maindi kolam ye.. :)

    nur baru tahu kalau berenang boleh hilangkan strees..

    nanti nak cubalah. :)

    ReplyDelete
  12. apa la dia rancangan A dan B tu?hehe

    xhuraikan punnn... :P

    ReplyDelete
  13. bez nyer dpt mandi kt kolam...practice speaking sambil menyelam.."bulb! bulb! bulb!"

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page