GROUP SEGAR FOLLOWER

by - Monday, March 19, 2012

Bunga Hati MaMa 

lawa kan header kat atas ni.. dya jeles dengan tuan punya blog, Bunga Hati Mama.. cantik sangat.. header dya simple je..hehe. blog dya terpilih dalam Group Segar follower.. ada 19 blog lagi yang terpilih.. cer tengok kat bloglist Group Segar Follower tak pun kat entry ni..

mulai 6 march , Bunga Hati Mama nak bagi ganjaran untuk follower dia yang terbaik dari yang terbaik..untuk maklumat lanjut korang boleh baca kat entry ni.. 

k lah, nak pergi jenguk ahli-ahli Group Segar Follower 

You May Also Like

17 391 sedang mendoakan dya

  1. Cik Na suka. :)
    Salam kenal Dya..

    ReplyDelete
  2. x sempat nk menyinggah dh....lewat mlm dh ni....sok nk koje :D

    ReplyDelete
  3. dya..nur dr grup yg sama..
    salam kenal.. hihih
    nur dh msukan dlm bloglist.

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum dear :)

    terima kasih atas sokongan dan entri ni dear :)

    semoga cara ini dapat memeriahkan lagi blog kita dan menyemarakkan kan lagi semangat persahabatn kita :)

    ReplyDelete
  5. @Arina Shamsul waalaikummusalam..

    sama-sama..semoga group ni meriah..:D

    ReplyDelete
  6. kalau dya nak sy buatkan boleh jugak...jgnla segan2 nak bertanya...hehe :)

    ReplyDelete
  7. eheeee,
    singgah pagi disini=))

    ReplyDelete
  8. salam...kita sudah jadi geng ! huhu... done follow awk.. :)

    ReplyDelete
  9. serious header tu cun betul..nak kena terjah ni..=)

    ReplyDelete
  10. terbaikkk. belum sempat buat entri cenggini. ;)

    ReplyDelete
  11. hye dya..i jenjalan sini.salam perkenalan..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)