JIKA AKU PELAKON POPULAR

✎dya bunga |⊙Tuesday, March 20, 2012| ☑
Bicara Mak Dara

aku suka segmen ni..nak berangan-angan sekejap..kalau korang nak join korang boleh klik je kat banner tu ye..
Baru-baru ni Mak dara ni pernah menang award Winner of Worst Blog Of The Year @ Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.

 

 Nama glamour anda di dalam dunia perfileman?
mestilah dyabunga.sebabnya tak ada orang guna nama tu lagi..

Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?
kalau nak semua boleh tak??tamak plak dya ni..hehe.. kalau ikut hati nak cuba semua..tapi dya minat lagi berlakon Genre filem aksi.. tak semua boleh bawa untuk Genre aksi kan??hehe

Watak yang diidamkan? 
dya nak watak jahat tak pun watak yang garang-garang..masa dya ujibakat untuk teater kat kolej dya, dorang cakap dya sesuai untuk watak garang-garang ni..haha..


Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?
mestilah shaheizy sam..idola dya ok.. jejaka idaman malaya...haha. kalau berlakon dengan
shaheizy sam buatkan dya rasa bersemangat nak berlakon..haha..tak pun jackie chan..sesuai dengan genre filem yang dya nak lakonkan.. jackie chan idola dari kecik tau.. suka dia berlakon time lawan-lawan..suka sangat..

kalau korang nak berangan macam aku klik je kat banner tu ye..aku suka bab berangan jadi pelakon popular..hehe

43 comments:

  1. high 5 dya.. satu geng ni... bawak watak jahat :P hehe

    ReplyDelete
  2. oh...nak jd pelakon rupanya=)

    Mana tau, diam2 ada rezki jd pelakon=)

    ReplyDelete
  3. nanti nak autograf boleh..?
    hihihihi

    ReplyDelete
  4. jom berlakon sama2..hehehe

    dari segmen yang sama jugakk

    http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  5. haha..dya mmg suka berangan yeee..kite serupee laa..(^_^)

    ReplyDelete
  6. comelnya...yg x tahan tu jackie chan..walah..=)

    ReplyDelete
  7. wah... dya nak jadi pelakon.. kalau dh populor jangan lupa ngan Mak Usu k.. hihi

    ReplyDelete
  8. hehe...kalo dya jd pelakon jangan lupa kita ok

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. wahhhh genre aksi.. lain dari yg lain.. terbaekkk lah =) btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  10. ehek..best gak ni.. leh angan2 mat jenin gitew kan.. salam kenal dari saya.. budak baru belajar berblog.. hekhek

    ReplyDelete
  11. Eza tak pandai berlakon. hihi.. :P

    ReplyDelete
  12. @nanieybarnieylurvieyhigh 5..hehe.. selalu watak jahat yang femes..hehe

    ReplyDelete
  13. @Cik Nurboleh je kalai utk cik nur..hehe

    ReplyDelete
  14. @~Sweet Honesty~sekali sekala berangan jagi pelakon popular..haha

    ReplyDelete
  15. @Misya Mialenseronok nya kalau ada org tgk..hehe

    ReplyDelete
  16. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARAamin..hehe.. minat genre aksi tu yang berangan nak berlakon genre aksi

    ReplyDelete
  17. @misskonspirasisekali sekala jadi minah jenin..haha
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  18. @Eza Boom Boomtak pe2 eza tgk dya berlakon je..hehe

    ReplyDelete
  19. Kunjungan balas dari segmen yg sama.

    Suka watak antagonis rupanya dia... ;)

    ReplyDelete
  20. wah!!!!dalam lembut ader lasaknya.....x sangka minat jadi watak garang-garang....watak mak tiri ker watak ahli sihir neh???hakhakhak...

    ReplyDelete
  21. Hehe .. thnx sebab sudi visit blog wieya .. haha .. shaheizy sam ek ? haha .. ok tu. not bad tau.

    ReplyDelete
  22. salam dya . follow and singgah sini . dya ! sam suami saya . mana bole ! :P

    singgah sini jom http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  23. dr segmen yg sama..follow awak...

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

    jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

    ReplyDelete
  25. watak jahat mmg best tuk di lakon kan sbb sgt mencabar ...mcm wawa zainal tu..perghh menjadi la dlm cite bini ku gengster tu >_<

    ReplyDelete
  26. amin..moga impian tcapai..hehe

    ReplyDelete
  27. @dhia adawiyahhehe..sama-sama.. dya memang suka kalau shaheizy sam berlakon

    ReplyDelete
  28. @Cik FaRiZaMsebab tu dya nak watak jahat..suka watak jahat

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page