kek ku hitam

by - Sunday, March 04, 2012



minggu ni, hari ahad aku duduk rumah je lah.. sebenarnye malas nak keluar pergi mana-mana.. nak rehat..
 di sebabkan kat rumah bosan sangat aku cuba lah buat kek moist coklat kukus.. nasib baik jadi..haha.. first time aku buat tau..



dah lah masa aku tengah gaul-gaul nak buat kek ni, makcik aku pula datang.. malu pula kalau buat kek tak sedap.. nasib baik makcik aku puji sedap.. bangga sekejap.. makcik aku siap minta resepi..cam ne tak bangga kan..hehe..

makcik aku tunggu kek ni masak sebab nak rasa kek aku buat ni sedap ke tak.. nasib baik aku buat dua bekas. sementara nak tunggu kek yang kedua siap kek yang pertama dah licin. thanks to eira sebab sudi kongsi resepi ni ngan aku.

You May Also Like

30 391 sedang mendoakan dya

  1. mesti sedap kan kan kan..hehe

    ReplyDelete
  2. yang first gambar tu gambar ape awak?
    yg bintang scary tu ke? :P

    nak...mmm...coklat kukus boleh? eheeheh

    ReplyDelete
  3. bukak kedai kek la pasni..haha

    ReplyDelete
  4. wah, sedap ni ! sini la siket ! hehe.

    ReplyDelete
  5. waahh...bole mintak resepi ni..lalala~
    ^^,

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau ada depan mata habis saya makan kot hehe

      Delete
  7. @Mr.Cliveblh je.. haha..tu sugar glider lah..jgn lh pggil binatang scary..sian dia.. haiwan tu mkn org pun

    ReplyDelete
  8. @cik nisank ke? blh je amik lh resepi tu

    ReplyDelete
  9. dah lama Nur xbuat kek.. bila tgk ni terasa nk buat lak..tapi kemalasan melanda..huhu

    ReplyDelete
  10. nampak sedap.sampai hati tak bagi arelan rasa.wuuuuu

    ReplyDelete
  11. syedappnyaa .. nk belajar buat kek jugak .. tp smp sekarang tak beli2 lagi ketuhar tu .. ermm

    ReplyDelete
  12. hamboi2...macam sedap je ni...teringin nak makan kek pulak..hahaha

    ReplyDelete
  13. Wahh..sedap nya.:)boleh lah share resipi nnti.

    ReplyDelete
  14. hehehe....tetap scary gak!kehekehkeh XD

    apa makan untuk malam ni?
    ;p

    ReplyDelete
  15. Waaaaa...
    Dya anty pandai buat keekkk.... Nak nak!!!
    Sure sedap..

    ReplyDelete
  16. argh , dya , bwtkn tuk CP jgk !!! hehehe~

    ReplyDelete
  17. Salam.

    Bila entah nak buat. Adik dah belajar bakery ni, boleh la suruh dia. Haha.

    ReplyDelete
  18. nyum3x...! nak sikit! pos boleh? huhu

    ReplyDelete
  19. sy suke kek. tp mls nak buat. reti mkn je.

    ReplyDelete
  20. eh,,,tengok je dah tahu sedap :D

    ReplyDelete
  21. as salam..
    ui.. dya ni kan..

    >__<

    kenapa makanan? makanan..

    ahhh!!

    6__9

    dya ada tweeter?

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)