Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012

by - Tuesday, March 20, 2012


hari ini dya nak join segmen dari kak nad.. sebenarnya dah lama dya bookmark tapi hari ini baru ada masa nak join..nasib baik belum tutuop lagi..hehe

kalau korang nak join klik sini ye..

nak kena kenalkan diri??

kak nad boleh panggil kita dya..hehe..  bila keluar pergi mana-mana, dya tak boleh tengok orang jual beg.. secara automatik dya akan terus pergi tengok beg-beg kat situ.. kalau dya berkenan dan time tu plak tak ada duit dya akan senyum kambing je kat mama dya.. 

dya ni suka senyum dan ketawa..kalau sesiapa yang terserempak dengan dya senyum lah dengan dya ye..hehe kalau sesiapa yang singgah kat blog dya dan baca entry dya jangan lupa tinggalkan komen ye..kerana komen anda begitu berharga..hehe..kalau korang tinggalkan jejak lepas baca kat entry kat blog ni, dya akan terjah blog korang..

You May Also Like

3 391 sedang mendoakan dya

  1. kak nad jenis dya jugak..kalo nk off lappy bookmark dulu..pastu ble ada masa baru la join..:D

    kalo suka tengok beg..jom lah masuk Butik Nor Nadiah (Butik K.Nad)

    https://www.facebook.com/ButikNorNadiah

    Salam, sy admin nornadiah.com dengan rasminya mengucapkan terima kasih dan salam perkenalan..hihi..:D

    Senarai Nama Bloglist Mac & April 2012 Miss Nadya ::
    http://www.nornadiah.com/2012/03/senarai-nama-bloglist-mac-april-2012.html

    Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

    http://bloglistnadya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html

    ReplyDelete
  3. http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

    dari segmen sama.. jom singgah blog mama lynn

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)