Segmen JOM KRITIK BLOG AKU

✎dya bunga |⊙Tuesday, March 06, 2012| ☑
BEN ASHAARI

aku join lagi segmen dari bro otai..hehe.. aku suka segmen ni.. aku menunggu korang kritik blog aku ni..
 aku suka kena kritik ni.. apa lagi jangan melepaskan peluang untunk kritik blog aku ye..hehe..
kalau nak join klik je banner tu.. 

tarikh tutup : kul 7 malam ( 6/3/2012)

p/s : nasib baik sempat join..hehe

53 comments:

  1. nice blog.. tapi macam lambat loading jee.. hmmm... anyway this blog is cool jom p tgk cik anis

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama

    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. salam....
    simple blog ni.....
    kalau bleh bg lah ade corak2 sket..... =)

    ReplyDelete
  4. raji eh join ben ashari ni..hehe tapi dier memang otai...hoho setailo!

    ReplyDelete
  5. TQ komen blog sy...haeder ce center cikit syg..hehe...^__^

    ReplyDelete
  6. Rajin sungguh la Dya anty ni melayan Abang Ben dia tu..

    Hehehe...

    Janji Dya happy ok..

    ReplyDelete
  7. nice and simple blog


    jom pergi blog saya pulak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  8. thanks kritik blog sy, sy datang nak komen ni ... hehe, ok je pd sy blog awak ni, da siap follow sini lagi ^^

    ReplyDelete
  9. thanks , saya singgah and follow eu

    ReplyDelete
  10. alamak x sempat la kali ni join segmen abg ben

    ReplyDelete
  11. hai dya. :). blog ni simple, just nice. tapi, header kasi kecik sikit k, sebab gambar dia nampak macam kne stretch la. :)

    thanks kritik blog yuyu. :)

    ReplyDelete
  12. thanx komen bleg saya..

    err..background saye x okey yeh..
    sekarang jugak saya okey kan :)

    neway nice blog :)

    ReplyDelete
  13. blog nie ok xde masalah,..
    da macam penyelenggara dah,..
    kritik balek,..

    http://duniashahrul.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. blog nie ok xde masalah,..
    da macam penyelenggara dah,..
    kritik balek,..

    http://duniashahrul.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. nice blog tp klu boleh centerkan header baru cun melecun. nway sy suka bhgn comment...chumel ^__^

    ReplyDelete
  16. blog awak ni comel and warna dia pon cool je:)thanks ye sudi komen di tempat saya:)

    ReplyDelete
  17. blog dah lawa dah .
    cuma centerkan header jea :^_^

    jom !
    kritik blog mun . ^_^
    kritik laa puas puas okay . :)

    http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. blog nie simple sangat2.

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  19. thanks sebab kritik blog fisha. hehe.
    blog awk ok. nice. sy follow sini yer :) hope pat follow balik.

    ReplyDelete
  20. salam .
    nice blog .
    ^-^

    btw, time kasih ats saranan ye .. ^^

    ReplyDelete
  21. gabungan warna blog yang ceria .. sesuailah dengan jiwa remaja kot.. no komen... thanks singgah blog eik

    ReplyDelete
  22. nice blog... thank sudi komen =) blog archive tu mmg mlas nk letak...

    ReplyDelete
  23. farah rasa blog awak nie dah ok ..
    nice & simple :)
    law awk center kan lagi header awk tuu .. jdi lbih ok .. :)

    ReplyDelete
  24. blog yg simple dan menarik . thanks sudi datang dan kritik :)

    :)
    ^_^

    ReplyDelete
  25. hai, thank sudi kritik blog saya..

    blog awak ni comel je mcm tuannya ;D

    ReplyDelete
  26. nice cuma kemaskan sikit lagi bagus :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  27. header tuh kurang menarik..but kalau besarkan sikit okay kott..yang lain semua okay..tak semak sangat..keep on blogging yaaa...

    jemput singgah sini:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  28. header comey.. warna cun.. simple & senang loading..Klau Yaya tak kesah, Yaya leh cube gempaqkan blog ni dgn background yg cun ;)

    Thanks ae sbb singgah blog Zam td ;)

    ReplyDelete
  29. Thanks 4 komen my blog. Anyway blog awak ok je.. cuma header kene ceriakan lg kot, hehe

    ReplyDelete
  30. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas dan header tu tacap kasi cunnn lg ok tq :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. salam, dr segmen ben..

    tq singgah blog charm..charm follow awk dah..

    meh komen blog, nampak janggal dr segi color je..tp tetap menarik..happy blogging...

    ReplyDelete
  32. cantik, simple dan mudah, terbaik!

    thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
    themrizzo.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Blog dya dah ok dah . kemas & simple =) yang penting loading lajuuu =)

    macih singgah blog sis :)

    ReplyDelete
  34. yaya leh cuba tambahkan background yg lebih menarik :D

    ReplyDelete
  35. salam..
    kombinasi kaler blog yg xberapa
    awk tgh renovate blog awk ek? sbb nmpak mcm sdg direnovate jea..

    btw, gudluck dlm dunia blogger yea.

    ReplyDelete
  36. Ada kucing comel ... i likeee... hehehe

    ReplyDelete
  37. dya da makan lunch belum? :)

    ReplyDelete
  38. simple + kemas

    tq singgah kritik blog CA

    ReplyDelete
  39. thanks sebab sudi komen blog fisha. blog awk ni kemas n cantik. fisha pon xtau nak komen ape lg. hhee

    ReplyDelete
  40. kritik.. kombinasi warna tak berapa masuk.. lambat loading.. isi entri best! :)

    ReplyDelete
  41. rs nyer bhgn tepi yg kaler biru tu x ngam ngn kaler purple as background..tu jer..yg lain..nice..

    ReplyDelete
  42. bl0g neyh ok~ kemas & lawa :D

    kritik kiter plak:
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  43. sori lmbt plak dtg membalas kome..blog ini comel sgt..plg comey kotak komen..adaa kucing yg comel..senang citer sumer comel la..suka2....happy blogging.. =)

    ReplyDelete
  44. thanks sudi komen blog kite. sori eh pasal lambat respon. blog ni comel dah kot. suke polkadot. ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page