Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

by - Tuesday, March 20, 2012

 

hari ini kali ketiga dya join segmen..hari ini dya join segmen dari blog fariza..kalau korang nak join klik je pic tu ye..

nama penuh Dya, Siti Nurhidayah. tarikh lahir 17 March 1991. kalau sekarang korang nak bagi hadiah pun dya terima dengan hati terbuka.hehe.. Tempat lahir kat Kuala Lumpur..

Darjah 1 hingga darjah 6 dya sekolah kat SK Seri Bintang Utara.. tapi masa dya darjah 1-3 nama sekolah tu BBGS.. Tingkatan 1 hingga 3 dya sekolah kat SMK Seri Bintang Utara tapi masa form 4 dya pindah ke sekolah teknik Slim River. sekarang ni sekolah vokasional bukan teknik..

sekarang dya belajar kat kolej swasta, Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetics. Sekarang dya dah sems akhir..kerjaya tak ada lagi..  

dya nak tag Cik Nur..

You May Also Like

8 391 sedang mendoakan dya

  1. mekacihhhhh dya sbb sudi join segmen ni. elok kalau sume group segar follower join kan. boleh kenal lebih sikit. hepi belated befday! ;)

    ReplyDelete
  2. sama-sam..thanks sudi wish lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. Sama2 kita BW menambahkan sahabat muslim, mulimah dan x kira anutan bangsa..

    ReplyDelete
  4. wah...ni segmen ape ni..btw,selamat berkenln dgn org yg awk baru kenl tu..

    ReplyDelete
  5. so ai rs x lambat lg la kan nk wish dya hepi belated besday...moga stiasa hepi,bhagia n dilindungi-NYA selalu.amin =p

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yg sama..bru ada masa BW..
    Datanglah jenguk2 blog icumm ^^
    Tak bagi link segmen ni..sori ye..hehe

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)