sweet 21

by - Saturday, March 17, 2012

 

cepat betul masa.. aku rasa macam tak percaya umur aku sekarang dah 21 tahun..aku ingatkan 18 tahun lagi..haha..dah boleh mengundi..hehe.. terima kasih pada insa-insan yang sudi wish birthday aku.. aku terharu sangat..
aku pinjam je dari pakck google..lapar pula bila aku tengok pic ni.haha
nasib baik birthday aku hari sabtu kalau hari yang ada kelas mesti dah kena tepung.. fuhh.. lega gila.. membazir tepung.. daripada membazir tepung baik buat kuih jemput-jemput lagi kenyang kan.. perut kenyang hati senang..hihihi..

aku tak sambut pun birthday aku..  sekarang ni sibuk sangat nak menyiapkan rp.. nak blogwalking dan update pun malas sangat sebab berukband aku dah jadi siput..

You May Also Like

26 391 sedang mendoakan dya

  1. Selamat ulangtahun kelahiran Dya...!!
    semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dan ceria2 selalu,....
    Amin..!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir yg ke 21 thun..muge makin mtg..ingt umo akn trus meningkt..sebaya lah kita.hihii

    ReplyDelete
  3. eh bufday mummy dya sabtu lepas ke...lorh..nad tak tahu..:(

    Happy Bufday sygs..:)

    semoga murah rezeki..Amin..:)

    ReplyDelete
  4. Happy berday dya... semoga pjg umur n murah rezeki and dpt apa yg diinginkan dlm hidup.. semoga tabah menghadapi kehidupan yg smakin mencabar..

    Kejap je msa berlalu kn.. mcm smlm duk kat sekolah je.. tp ari ni da umur 20++ hehe..

    ReplyDelete
  5. alahai...tak gtau awal2.dah terlewat 35 minit.papepon hepi belated bday.baru 21 tahun.muda lagi tu tau banding ngan saya ni.wuuuu..otanjoubi omedetou!!!!moga sentiasa dalam rahmat dan inayah-NYA.amin...

    ReplyDelete
  6. hepi brthday dya!;) semoga pjg umur n ceria selalu:)

    ReplyDelete
  7. @Miss Nadyatak lah..bufday mummy dya tahun lepas bln 12 bkn sabtu lepas..:)

    amin..thanks kak nad..:D

    ReplyDelete
  8. @nanieybarnieylurvieyamin..thanks kak..hehe..tu lah..ingatkan dya budak sekolah lagi..hehe

    ReplyDelete
  9. @aReLaNamin..hehe..memang muda pun..haha.. takpe2 lewat 35 minit..thanks sudi wish..hehe

    ReplyDelete
  10. apy besday.. semoga success sokmo(^-^)

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir.. semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki..=)

    ReplyDelete
  12. lately...line tenat mmg cam siput sedut kan..bengang jer...menanti ngn penuh kesabaran.. hepi belated bday...undi pd yg layak k...

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday..

    ReplyDelete
  14. @Yumidathanks sudi wish..hehe.. tu lah.. hilang mood bila line mcm siput..

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir dik...muda lagik 21..:))

    smoga trcapai segala impian InsyaAllah..

    ReplyDelete
  16. amin...terima kasih ye kak..hehe.

    ReplyDelete
  17. hepi belated besday dya...berdekat aje tarikh kita kan

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)