syukur

by - Friday, March 30, 2012


alhamdulillah..akhirnya RP aku siap juga..kunci kira-kira kat bahagian kewangan balance juga..happy sangat..
kalal tak susah nak tidur bila fikir RP tak siap-siap lagi..kepada yang sudi like page chocolicious house, terima kasih sangat..

ramai yang tanya chocolicious house ni wujud ke tak..sebenarnya tak wujud..kitaorang buat untuk assigment je..kalau ada yang nak buat tempahan tu jangan marah kitaorang ye..huhu..

p/s : sekarang dah masa nak blogwalking..yeepee..
     

You May Also Like

20 391 sedang mendoakan dya

  1. haha...buat rp ni laaa sangat memenatkan...tapi kalau da biasa buat...advantage giler worh!hehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Mr.clive dah biasa buat tak pe..hihi

      Delete
  2. yeyyyyy....tumpang gembira jgk :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah leganya dah siap work ye.. hehe, alla ada tag awak kat sini http://nurfa22.blogspot.com/2012/03/3-segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-and.html..
    kalo ada masa, join lah.. ella tekan nuffnang awak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..ada masa dya join ye..:D
      thanks sudi tekan nuffnang dya

      Delete
  4. Happy Blogwalking dya .. hihhi =)

    ReplyDelete
  5. yeayy..! tumpang bergumbira..!
    msti dya lega sangat2 kan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm lega lagi..presentation blm lg lah..hihi

      Delete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)