Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

✎dya bunga |⊙Tuesday, March 20, 2012| ☑
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger 

dya nak join program dari bloggerwanita.com sempena ulangtahun ke 2 bloggerwanita.Rugi tau kalau tak join.. RM 5,000 tu..huhu

  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. Cara berdaftar adalah rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah. Jika terpilih, Rakan blogger akan diberitahu melalui email dan akan disenaraikan melalui post khas.
  • 100 blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic. Saingan rakan blogger tidak banyak untuk berpeluang mendapatkan wang tunai ini
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. 
  • Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.

19 comments:

  1. awak join yer??
    all the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best ^___^

      share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....

      Delete
  2. http://kisahemasputih.blogspot.com/2012/03/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

    ReplyDelete
  3. wah!!!!sempat lagkbersegmen...huhuhh!!!cayuk!!gudluck!!!

    ReplyDelete
  4. wah bestnya dia...semoga berjaya dear :)

    ReplyDelete
  5. salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya dya..!
    nur doakan dya murah rezeki..!
    amin..!!

    ReplyDelete
  7. nanti kalau menang,dya belanja laa sy makan ehhh...keh3

    ReplyDelete
  8. gudluck k..=)

    jom tambah ilmu..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page