✎dya bunga |⊙Friday, April 20, 2012| ☑

alhamdulillah..akhirnya selesai juga.. lega dah habis exam.. tapi tak boleh happy lagi sebab minggu depan ada presentation..takut lah plak..berdebar-debar plak.. bila dengar je cerita membe aku yang kena tanya macam-macam cuak lah plak.. aku ni dah lah cepat gelabah..

aku ni kalau dah gelabah memang aku cakap laju lah.. membe group aku pun dah risau..haha.sebab nya sorang cakap laju yang lagi sorang cakap perlahan.. aku kalau present tak kesah sangat tapi masa kena jawab soalan dari panel yang buat aku cuak..

 lepas ni mesti rindu membe-membe aku kat kolej.. minggu depan last jumpa dorang..lepas ni tak tahu jumpa bila mungkin time konvo nanti lah kot..

hari ini dah boleh blogwalking..sukanya..hihihihi..tapi bila aku dashboard aku jadi cam tu kurang semangat nak update blog..pening tgk..

27 comments:

  1. dya dah habis study la ek pasni. mesti xsabar nk keja kan. good luck utk presentation. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis..lepas present dah habis. tpi insyallah nk sambung lagi..thanks cik na

      Delete
  2. saya pon pening gak . tapi tak betukor lagi lah.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pening baik jgn tuka.. dya bukak2 blog je jd cm tu..huhu

      Delete
  3. Dya kena juga, sama lah blog saya jg kena update..baru serupa kat atas. Entahlah...misteri, so saya kembalikan ke old, sebab baru ni rasa lum tau selok belok nak klik2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah..tiba2 je jadi cm tu..dya tak tekan update pun..nasib baik blh tuka

      Delete
  4. ooo, tu updated interface kan??

    saya mmg guna ni sbb baru je start blogging ni..huhu~~

    rasenye leh tukat balik la ke old interface~

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..dya mmg tak reti guna kalau yg baru punye

      Delete
  5. firstly,congratulations! :D
    dan lepas ni free laa dia!so apa plan?cer citer skett..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.q..blm free lagi lah..minggu dpn kena presentation..takut!!!!..haha.. kalau ada rezeki nak sambung study.. sementara tggu upu koje dulu lah..bosan dok umh..hihi..

      Delete
    2. haha relax sudey...minggu depan tu hari apa?minggu ni la kan?gud luck!

      Delete
  6. mcm mana boleh jadi macam tu...?
    penin juga nur tgk..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu lah..dya balik dri kolej je terus bukak blog tpi dashboard jdi cam tu..pening bila guna

      Delete
  7. boleh tukar tu..nnti cik dya pegi kt hujung tu mcm ada simbol skru bulat2 tu..pastu tekan nnti akan kuar bykla senarai..dya tekan old interface blogger..nnti akan balik pada asal..(^_^)

    ReplyDelete
  8. waaa dah habis exam eh...gud luck yer utk presentation...

    ReplyDelete
  9. waahh...selesai sudah ek...

    boleh je tuka balik pesen lama...kita tuka balik pesen lama sbb x berapa faham pesen baru ni...dh terbiasa old pesen kannnn....kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..selesai jugak..hihi.. dya dah tuka. hilang pening..haha

      Delete
  10. haha..samelah kite..aritu dah tertuka jadi macam tu..baru tuka balik lepas bace entry ak Dya..haha kalau tak,tak tau nak tuka camne..

    ReplyDelete
  11. HEHE DAH LAMA DAH ADA BLOGGER INTERFACE MACAM TU.. AKAK SUKA GUNA GAK.. CUMA KALAU ADA BENDA YANG TAK FAHAM BARU AKAK TUKAR KE OLD INTERFACE.. HEHE

    ReplyDelete
  12. peningkan dashboard baru 2..nasib baik leh tukar pd y lamanyer..hehe

    ReplyDelete
  13. horeyyyyy!!! dah boleh lompat2 atas katil dah dik kan?hihi..

    takpe2 waktu jawab tu nanti pejam mata je,jangan tengok mata mereka..supaya tak gelabah gelaban..hahaha.

    ReplyDelete
  14. as salam..
    aik! sempat lagi online! :p
    belajar berfikir secara pantas + bertenang,
    banyak membantu tahu :)

    pakcik dah nak balik. tak dapat pancing ikan kat rumah dya.
    wuwuwu

    ReplyDelete
  15. sambung la studi selagi terdaya. good luck. ;)

    ReplyDelete
  16. atok pun samo...kalau bab2 presentation ni memang fail...

    ReplyDelete
  17. nasib baik gua punya dashboard tak tuka lagi..hehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page