bunga ratu hatiku

✎dya bunga |⊙Friday, April 13, 2012| ☑
aku tahu korang mesti tertanya-tanya kan maksud dya bunga..hihihi.. dya tu nama panggilan aku..bunga tu panggilan untuk baby aku.. cer tengok pic kat bawah ni..


jeng
jeng
jeng























comel tak??


minggu ni aku tak jaga bunga... kakak sedara aku yang jaga..sekarang ni kitaorang nak bagi bunga dan bello ni mengawan..nak dapat joey..mcm sugar glider kak nad..jeles tau..dia dah dapat kembar joey..


series..aku rindu sangat kat bunga.. selalu bunga dan bello lah yang teman aku study..minggu ni hamster aku je lah yang teman kan aku study..

49 comments:

  1. eh eh,sugerglider tu kan?..jadi jakun jap.hahaha....nak pelihara gk,tpi takut leceh..jadi pelihara ikan dlm fb jelah jwbnya.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..a'ah..sugar glider..kalau tak ada masa baik jgn bela..sebab s.g. ni perlu perhatian..

      Delete
  2. comel nye bunga dngn bello dye!

    ReplyDelete
  3. alololo...comell je bunga kat ats buku2 tu =p

    ReplyDelete
  4. erkk..berapa harga c bunga ne ekk??nk beli juga la kalo murah..ade kawan..comell la

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya beli dalam rm230..itu pun lepas tawar menawar.. tapi seronok layan sugar glider.. dya suka barking

      Delete
  5. sungguh comel mereka2 itu..hehe

    ReplyDelete
  6. wah...comel nyer dia..kiut!

    ReplyDelete
  7. ooo bunga nama nya hihihi comel comel

    ReplyDelete
  8. comel..nur teringin nk pegang..tapi xpernah pegang lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk pegang ke?? nnti try lh pegang bunga

      Delete
  9. oo..baru tau bunga tu nama pet dia rupa nya..memang suka haiwan ea?

    ReplyDelete
  10. laaa itu ke ceritanya. mati2 ingt dya ni pencinta bunga. hikhik.. apepun kiut la bunga tu. rs nk picit2 je. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dya tak minat bunga pun..hihi..tpi pencinta haiwan.. jgn picit bunga sian dia..dh lh kecik

      Delete
  11. wah...bestnya,,,
    akak da lama nk beli SG tapi x terbeli lagi..
    akak survey kt perak rm270, kt seremban dpat 188..

    t ble sharing hal Sg ngan dya=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah tu..188.. kalau kt kl dalam rm300 paling murah..
      tak kesah..blh je sharing2 hal sg ngn dya

      Delete
  12. ekekeke, bolat geli skit dgn sugarglider.. nme bby akak ni bunga ke? wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak sangka bolat geli ngn SG..a'ah..nama dia bunga..klasik kan..hahaa

      Delete
  13. comel lar. hehehe. nak bela tapi ibu fisha tak bgi. jawab ny bila ade rumah sendiri baru beli..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tk pelah..nnti dah ada umh sendiri beli lah..:D

      Delete
  14. ohhh noooo! binatang scary ni lagi! xmo xmo xmo!!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. alooo..tak mau lah panggil bunga ni binatang scary.. scary ke bunga tu? cute je dya rasa..hahaa..mestilah mr clive geli kan3??

      Delete
  15. comelnya sugar glider tu :)

    ReplyDelete
  16. tulahhhhhh. ingatkan hantu bungeeee. rupenye hantu pet. ;)

    ReplyDelete
  17. haha.... bunga namanya yer...deqla x pndai la nk jaga binatang ni...dulu pnh jaga tp mati.. hukhuk

    ReplyDelete
  18. haha..susah tu..cm tu baik tak payah bela..seksa binatang..

    ReplyDelete
  19. bunga xgigit2 org ke dya? mulut dia mcm tikus. hehe..

    ReplyDelete
  20. comelnya bunga. hahaha :) rajin bela ye. Kalau Hazfee tak terjaga la binatang tu.hehe :)

    ReplyDelete
  21. alahai...comey nya.nama pon comey.bunga.hahaha

    ReplyDelete
  22. Saya tak boleh bela binatang yang kecil-kecil macam ini walaupun sangat suka dengan mereka. I like animals yang huggable ♥ Nak hug binatang kecil, nanti takut dia pengsan.

    ReplyDelete
  23. bunga;) lebih kurang sama dengan nama saya dlm blog, bunga juga;) cantik kan nama bunga;). bunga awak comel tp klu tgk dekat, mesti sy tgk smbil tutup2 mata sebab geli tgk bunga sbb comel sgt;)

    ReplyDelete
  24. memang unik nama suger glider tu... bunga... mesti betina ni... :)

    ReplyDelete
  25. minat sugar glider rupanye..hehe~~

    susah tak nak jaga??

    ReplyDelete
  26. alololo comelnya sugar glider awak . nice entry ! haha . i follow sini . sebab blog ni best ! feel free singgah2 my blog okayyy :)

    ReplyDelete
  27. comelnyer teringin nk belaa...kt umah ada kucing dh..haha takut lau bela kang kucing saya merajuk plak pastu gi serang sugar glide tuh hehe..kucing saya ni gangster skit pantang jumpe kucing lain die nk pukul jer kerjanyer hehe...

    ReplyDelete
  28. Alahaiii... Comelnya bunga... Anty nak sgt bela, tapi selalu bz.. Nak bawak sekali kesana kemari takut dia penat..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page