go green

by - Tuesday, April 10, 2012

nie event minggu lepas.. event go green ni sebenarnya nak menyokong kempen hijaukan bumi... budak-budak kos perakaunan yang buat event ni..aku datang menyibuk je..hihi..

 perkataan  JANGAN BIAR BUMI BICARA tu diaorang guna tiket KTM.. lebih kurang 1.5 juta tiket KTM..selalu nya dorang akan buang tiket-tiket tu..

sebenarnya aku malas nak menaip entry panjang-panjang..kurang sihat..mungkin kena hujan semalam kot.. ko tengok je lah pic kat bawah ni ok..=)




You May Also Like

41 391 sedang mendoakan dya

  1. wahhh wahhh...a noble cause indeed! salute! teruskan usaha dalam bende2 gini... :)

    ReplyDelete
  2. jangan biar bumi menangis. Hihi. Jaga environment kita. Bagus kempen ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jga lah bumi kita drpd tercemar..:D

      Delete
  3. hihi..aktiviti yg sangat baik dear:).. mana satu dya ek?hihi

    ReplyDelete
  4. wow ide yang kreatifnya..bukan senang nak buat tu..dengan 1.5 juta tiket lagi..bukan senang..=)

    ReplyDelete
  5. hany dulu dulu tiket bus hany simpan n buat balut buku. huhuhu jimat;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia pun sama.. selalu buat tiket bus jd penanda buku

      Delete
  6. alolo..shomell je yg bwh skali tu =p

    ReplyDelete
  7. Aktiviti yang memberikan manfaat kepada pelajar..

    ReplyDelete
  8. Wah banyak nye tiket tu....nice!

    Semoga dya cepat sembuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak sebab nak buat utk books of record..huhuhu

      Delete
  9. bestnya zmn student kan. blh ikut mcm2 aktiviti;) go green ni sy suka;) i love green;) klu semua org sedar akan kepentingan bumi hijau mesti byk lagi kreativiti lg blh dibuat;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangat misya. kalau semua org sedar akan kepentingan bumi mesti bumi kurang percemaran

      Delete
  10. misya..ingat lagi ka projek maktab yg buat abm pakai bahan buangan or kitar semula...lucu kannn?? dimana2 pun, kalo berbakat,apa saja bahan,boleh jadi unik kalo tau digunakan.. betul x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. event ni pun ada buat.. tpi dya tak join.. tak kreatif..hihi.. btl tu sweet kalau berbakat bahan nampak yg tak boleh digunakan pun blh jadi unik

      Delete
  11. banyaknya tiket...! kreatif lak tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk book of record kena lah guna tiket yg byk..:D

      Delete
  12. yeah...go green...sy pon support gak...

    ReplyDelete
  13. hebat tol.. bnyknyer gune tiket uh >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah.. nk support envet hijau..

      Delete
  14. syioookkkknyeeee....
    ada entry utk awk.. hrp jgn marah ye.. hihi

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/jom-berkenalan-dengan-mereka-part-2.html

    ReplyDelete
  15. mak aiiiiii, besornye abjad tu ye. hee.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)