malang atau dugaan?

✎dya bunga |⊙Monday, April 09, 2012| ☑
alhamdulillah..lepas satu paper..minggu depan ada dua paper lagi.. hari ini betul-betul menguji kesabaran aku.. mungkin dugaan nak jawab exam kot.. masa tu aku kat lrt, membe ira dan mimi  baru nak pergi lrt.. selalu kitaorang pergi kolej jalan kaki je..  masa tu cuaca panas.tak sangka plak hujan lebat..


nak tak nak terpaksa tahan teksi pergi kolej..exam aku pukul 3 petang..hujan turun pukul 2.30.. mula-mula ingat nak tunggu hujan berhenti..sebab tengok macam hujan sekejap je.. dalam 2.40 hujan makin lebat..series time tu aku rasa nak nangis je..

membe aku naz mesej aku, cakap dah masuk..aku lagi lah rasa nak nangis. terpaksa lah aku redah hujan pergi kat tempat  membe aku, ira dan mimi lepas tu lintas jalan nak tahan teksi.. masa tu plak tak ada teksi.. selalu banyak je teksi yang lalu..


alhamdulillah, dapat lah juga tahan teksi. pemandu teksi tu tahu-tahu je kitaorang nak cepat..yang kitaorang geramnya bila dah naik teksi hujan berhenti.. sampai je kolej langkah seribu nak jawab exam..hihi.. mengigil aku masa nak jawab tu. hilang sekejap ilmu yang aku study malam tadi.. alhamdulillah, nasib baik boleh jawab..

esok dah boleh blogwalking kat blog korang..malam ni aku nak tidur awal.. penat sangat..

p/s: jom singgah sini wang tunai RM 5000 untuk blogger
     : jom baca entry dari ahli-ahli group segar..

29 comments:

  1. Pastikan rehat yang cukup Dya..
    Anty doakan yang terbaik..

    ReplyDelete
  2. nasib baek sempat kan? =D

    ReplyDelete
  3. fuhhh..nasib sempat jawab..btw rest secukup-cukupnya..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..nasib baik sempat.. t.q..:D

      Delete
  4. Kesian..anggaplah warna-warna hidup ya..itulah yg dikatakan suka duka kehidupan, ada usaha pasti Allah bagi jalan ..

    ReplyDelete
  5. tak elok cakap malang hehee anggap ianya dugaan...

    ReplyDelete
  6. haha, student memang dapat kisah macam ni, pena juga bila nak jalan n nak guna teksi tp masa tu xde pla, haha macam2 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk buat cm ne..dugaan..nasib baik sempat jwb..

      Delete
  7. dugaan tu. yg bace ni pun saspen je rase. hee. good luck. ;)

    ReplyDelete
  8. sabar eh dya...hadapi dgn tenang..

    esok exam elok2 eh..:)

    hik hik...dduk dlm carrier bag pon kencing..notty yer..:)

    ReplyDelete
  9. Fuh, nasib baik sempat jawab kan...

    ReplyDelete
  10. Nasib baik sempat...syukur...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, sempat juga kan dya..!
    apa2pun rehat cukup2..

    ReplyDelete
  12. suspen bila jadi mcm tu..ok..have a good rest!

    ReplyDelete
  13. sabar la ye ngan dugaan tu.nasib baik la sempat.rehat dulu k.nanti pulun balik untuk next week nye paper

    ReplyDelete
  14. ahaa...dugaan ...sabo je la kan.....ok dyabunga selamat malam (^________^)

    ReplyDelete
  15. cobaannn.. ;p. tp dpt jwb dgn baik jgk kan. bagus. take gud rest sis. :)

    ReplyDelete
  16. eh hujan itu rahmat la dya...good luck dear!

    ReplyDelete
  17. Nasib baik sempat...Alhamdulillah..Dugaan tu...

    ReplyDelete
  18. hi..
    jemput join segmen pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

    tq :)

    ReplyDelete
  19. jangan mengeluh ye cik dya...(^_^)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page