tak ada tajuk..

by - Thursday, April 12, 2012

hari ini kena beli hadiah untuk aktiviti hari sabtu ni.. pening jugak lah nak pilih hadiah apa.. hadiah untuk AJK, hadiah untuk peserta dan vip..  aku geram dengan hadiah peserta..lawa.. nak jadi peserta boleh tak??hihihi.. sekarang ni nak fikir game plak.. ada sesiapa yang sudi bagi idea?? 


dalam pukul 1.30petang kitaorang selesai beli hadiah..tapi hadiah untuk VIP shera  nak beli kat tempat lain. dia nak beli hamper sekali.. selesai beli hadiah, naz dengan edly ajak pergi tengok wayang, battleship..eira tak dapat join sebab nak kena temankan budak rumah dia pergi interview..


sampai je ts, kitaorang terus beli tiket.. lepas beli tiket kitaorang terus pergi KFC.lapar sangat.. aku rasa tadi makan macam gelojoh je..haha.;. sebab movie start pukul 2.30.. kitaorang makan dalam pukul 2..

nasib baik citer tu best.. aku ni bukan kaki wayang tapi kaki karoke.. aku cepat bosan bila tengok wayang tapi tadi tak k.. 

citer tu sentiasa buat aku berdebar-debar sampai aku nak pergi toilet pun tak jadi.punggung aku rasa macam dah melekat kat kerusi tu suruh tengok movie tu sampai habis..hahaha..
Add caption

lepas je habis tengok movie tu, jalan-jalan sekejap kat ts pastu balik.. tak boleh lama-lama nanti tershopping..hihi..bahaya kalau dah tershopping..

You May Also Like

36 391 sedang mendoakan dya

  1. tengok wayang lepas tu shoppinng memang bestfriend org pompuan

    ReplyDelete
  2. samala mcm sweety..kalo dah merayau,msti tershopping punyee..lebih baik xyah kuar mane2..ihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..memang bahaya kan..hahaah..tpi nasib baik dya tak tershopping td..

      Delete
  3. Selamat berkenalan dya..mak dtg dr blog Mzhany :)

    ReplyDelete
  4. untung la dapat jalan jalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..skrg tgh free dpt lh jln2..hihih

      Delete
  5. Replies
    1. hihi..tapi kalau tengok ramai2 lgi seronok

      Delete
  6. bez nyer klo dpt join sm..jeles laaaa

    ReplyDelete
  7. aah kan.. kalau girls outing mesti makan~wayang~shopping.
    mmg xtvt wajib da tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tpi yg keluar bkn semua perempuan..tpi ada laki..hahaha

      Delete
  8. Makan dah, jalan2 dah.. Tengok wayang pun dah...

    Tershopping jek yg tidak eh.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tershopping nnti lari bajet..hahha

      Delete
  9. wahhh tgk wayang...dh lama x gi tgk wayang la..

    ReplyDelete
  10. dya dya...kalau disuruh beri bintang untuk movie tu,letak berapa?terpikir gak nak tgk ke tak...hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya bg 5 bintang..blh tak??hahaah

      Delete
  11. bila tengok wayang... sy paling tak suka bila rasa nak ke tandas... hehehe tak suka... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..kecuali kalau movie tu tak best..hahaaha

      Delete
  12. teringat memori g tgk wayang dgn kawan2..sweet memories :)

    ReplyDelete
  13. best eh dya?beru dok berangan2 nk g tgk citer tu =p

    ReplyDelete
  14. best je tgok Dya je jalan dengan kawan2 ye...

    ReplyDelete
  15. kalay tershoping mmg parah...! sebab tak sedar tiba2 poket terkering..hehehe

    ReplyDelete
  16. akak lama dah tak tengok wayang sejak ada anak ni dik..hihi..

    kalau dah tershopping tu yang bahaya tu,sebab tidak dirancang dan dijangka...haha.

    ReplyDelete
  17. hadiah untuk acara apa tu... hehe

    ReplyDelete
  18. aktvyti ap hr sbtu nie?

    beznya tgok wyg.. misz domu bru ciap test

    ReplyDelete
  19. sambil menyelam minum air ni..hehe.^_^

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)