bunga ratu hatiku..

✎dya bunga |⊙Saturday, May 26, 2012| ☑

lama tak update update blog ni.. penuh dengan sawang labah-labah. semalam dya dah ambil latop dya kat kedai cuma malas je nak update. bila nak menaip tak tahu nak taip apa..hihi.. semalam dya cuma blogwalking je.. lagipun semalam penat sangat..

IMG_20120420_073323

ada sesiapa yang rindu dya tak?? mesti tak ada kan? dya tahu korang mesti rindu bunga kan??haha.. dya cuba nak snap pic joey tapi asyik tak dapat je..excited sangat sampai terlupa nak snap pic.. bukan dya seorang je yang excited tapi mak dya pun sama..haha..first time tengok joey yang baru lahir masuk dalam pounch bunga..

si bello plak sibuk intai anak dia.. haiwan pun sayang anak..ni kan pula manusia kan.. dya cuba nak ambil bunga tapi bello garang sangat..takut dya nak ambil bunga.dya nak ambil bunga je si bello nak gigit tangan dya..nanti kalau dya dapat snap pic baby bunga dya upload kt blog ni..

ada blog yang dya cuba follow balik tapi macam tak bagi aku follow je..maaf kan dya ye, lain kali letak widget follow ye.macam kt bwh ni..jangan marah dya ye..

Untitled

tadi dya baru dapat keychain dari cik hannah..terima kasih ye.. dya memang suka kumpul keychain..

IMG_20120526_182218

untuk ahli-ahli GSF..nantikan komen dari dya ye..dan kalau dya tak masuk kan link blog korang dalam bloglist GSF bagitahu dya ye..

p/s : doakan  dya semoga dya cepat dapat kerja ye..Open-mouthed smile

26 comments:

  1. good luck dya. moge cepat dpt keje. ;)

    ReplyDelete
  2. dya..apa nama haiwan tu..garang x
    cik eyla suka tengok haiwan tu kecik molek jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sugar glider.. tak garang pun..tpi sg ni saja buat2 garang..hihi

      Delete
  3. penah kena..memula follow ok tetiba jd private lak..unfollow terus padan muka hahaha *ketawa jahat*

    ReplyDelete
  4. dya...blog sy xde pun dalam list tu..huhu~~~

    ReplyDelete
  5. dya, bunga & bello tu mak bapak kpd joey eh? mesti comel joey dok dlm kantung. nnti snap la pic dia.

    Insyaallah ada rezeki dpt la keja tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye chic na..nnti kalau dya dpt snap dya upload kt blog ni ye

      Delete
  6. kiut! tringin nak pegang..sure comel cam kitten..tahniah..cantik keychain tu

    ReplyDelete
  7. Hehe, nasib baik Lina ada follower widget tu :)

    ReplyDelete
  8. Bunga yg comel..nak culik die leh x?hehehe

    ReplyDelete
  9. M pun suka kumpul keychain... Skang ni tambah lagi satu, suka kumpul magnet peti sejuk pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...sama jugak, fridge dah penuh tue. tapi skng ni sdg tunggu 4 lagi fridge magnet dr adik ipar tunggu dia balik dr oversea coz dia buat study tour kat europe

      Delete
  10. comelnya.....gigit tangan tak?
    hope Dya cepat dpt keje yeaaa :)
    CiM ada byk kusyen (ehhh keychain-antu kak limah balik umah) hehehe....mcm2 jenis, nak kongsi tak, leh tukar2 mana yg CiM ada 2 tue

    ReplyDelete
  11. comel si belloo ini....
    Akhirnya lap top dah puih..selamat pulang!!

    ReplyDelete
  12. patuttlaaa senyap yer..lappy demam upa nyaaa....asal xckp...boleh tolong sponsor...kehkehkehhh

    ReplyDelete
  13. yeayyy... dya kembali hapdate blog...!!!

    ReplyDelete
  14. haah erk..penah juga masuk blog yg xda widget follower tuh..cane nk follow kn? nnti dia kata kte tak follow blek..

    ReplyDelete
  15. chumel laaa. hehee. mahal tak nak beli glider ni ??

    ReplyDelete
  16. Masha pun xd dalam bloglist tuh..huhu..


    gud Luck Dye..semoga ada rezeki buat Dya..hee

    ReplyDelete
  17. akak ada kat list tu.. heee...

    ReplyDelete
  18. kak belum pernah tengok super glider ni face to face dik..hehehe..

    tengok cam comel je..cam nak pegang pulak..hehe.


    good luck dik..semoga rezeki cepat dalam gengaman :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page