dapat header baru..

by - Thursday, May 10, 2012


seronoknya dapat header baru dari bunga hati mama.. cantik sangat.. ada pic bunga dan bello..hihi.. aku mana reti nk buat header cantik-cantik  mcm kat bawah ni..aku suka sangat header ni sebab ada pic bunga dan bello..
terima kasih ye mama arina..



bunga dan bello.
bunga masa kecik-kecik..


  jom-jom terjah blog bunga hati mama.. kalau korang nak order header pun boleh...

You May Also Like

31 391 sedang mendoakan dya

  1. tahniah dya...mmg sesuai sgt header tu dgn dya...

    ReplyDelete
  2. wahhh cantik2..tahniah ya ;-)

    ReplyDelete
  3. bila nmpk bello n bunga ne,teringat ceta lilo n stitch tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik.... tahniah dpt header free...

    ReplyDelete
  5. wooo tanteknya.. jeles2. cik na blum dpt letak header br lg. ada prblm sket xreti nk setel. huhu.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh , sgar glider la wak , heheh

    ReplyDelete
  7. header baru ade sugar glider.. cun! @_@

    ReplyDelete
  8. cantik la header baru dya.. i likeeeee!!!

    ReplyDelete
  9. wahhhhhh
    dapat header...kalo ltak gambar SG dya yg Ori lagi mantap kan=)))

    ReplyDelete
  10. wahaha..bestkan dpt header hasil tangan mama arina.. beliau mmg kreatif n berseni..

    ReplyDelete
  11. comel sangat header tu..hehe~ :)

    ReplyDelete
  12. wah...hepi la dya,senyum kembang lg..
    tahniah ye,mama kita tu mmg suka wat amal =p

    ReplyDelete
  13. memang cantik sangat2 Dya..! macam muka Bunga dan bello dah..pandai mama arina buatkan

    ReplyDelete
  14. sesuai header tu dengan blog dya.. Untunglah.. btw,comel lah bunga dan bello=)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Dya..
    Semalam kan, dlm tersangat bz, anty pergi tengok sugar glider Dan hamster. Ada hamster tu, lupa dah Nama spesis Nya, kaki belakang panjang Dan kurus, tangan kontot jer.. Mcm kanggaroo. Mereka2 itu sgt comel.

    ReplyDelete
  16. wah comelnya mereka berdua nie..eheh..rasa macam nk gigit jew..hehe

    ReplyDelete
  17. alolo...comei sangat la..tahniah la dapat header yg comel tu...

    ReplyDelete
  18. comel la header tu~ minat sugar glider ye..btw, congratz sbb dpt header ^^

    ReplyDelete
  19. wahhhhhh header baru tuuuuuu. mahal punye ni. ;)

    ReplyDelete
  20. Comelnya Bello dengan bunga nie :)

    ReplyDelete
  21. ouh ! suger suger glidots !

    untglah.. ekekekke ;)

    ReplyDelete
  22. fuh, ada sugar glider...
    best tak bela sugar tu?..
    berapa ar kalo jual biasanya..

    ReplyDelete
  23. kenapa diaaa?kenapaaa binatang ini? @_@ heheh XD

    ReplyDelete
  24. comel la header baru tuh...terbaik...

    ReplyDelete
  25. Wah..bestnye dpt header free;) comel glider tu..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)