kembali

by - Saturday, May 05, 2012

 

lama tak update blog ni. rindu sangat kat blog.. aku rasa blog aku ni penuh dengan sarang labah-labah.. terima kasih kepada sesiapa yang sudi datang kat blog ni  terutama cik nur walaupun buat masa sekarang ni aku susah nk update blog ni..

nasib baik blog aku ni dijaga oleh bunga..hihihi.. sekarang kerja aku duduk rumah jelah..makan tidur dan berangan..haha.. nak online esok baru aku dapat netbook.. minggu depan aku akan start cari kerja..bosan giler duduk rumah..haha..

esok aku nak blogwalking puas-puas.. korang jangan terkejut kalau aku komen terlalu banyak.. 

You May Also Like

18 391 sedang mendoakan dya

  1. haha, tulah. dok jugak tertunggu2 bila dya nak update. mgkn dya busy.
    fisha pon da busy skrg. hope dya sihat-sihat sajer yer. :)

    ReplyDelete
  2. Ahaaa slmt berkomen komen ekekkee :)

    ReplyDelete
  3. okeyh.! nur menantikan serangan dari komen dya..hihihi..
    selamat kembali... nanti jgn lupa bg bunga mkn..sian dia penat jaga blog dya.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi....xpe2, atok akan reply setiap komen yang singgah...huhu

    ReplyDelete
  5. sebuk? buat apa la tu.. =)

    ReplyDelete
  6. kitorg ada tlg vakum sawang kat blog dya ni. sambil2 jenguk bunga. hehe.. :)

    ReplyDelete
  7. hahaha wpun dya x smpt nk buang sawang2 tp jgn bimbang,kitaorg selalu je jnguk2 buang apa2 yg ptt tolong dya.hehehe

    selamat kembali ye dya =p

    ReplyDelete
  8. welcome back dear..x ksh kalo nk komen byk2 pun kat blog...sila berbuat demikian dari entry yg kamu x komen lg tu eh..hahaha...

    ReplyDelete
  9. hihi..slmt berblogwalking dya..:)dila pun br smpt blogwalking..huhu

    ReplyDelete
  10. kupon voucher tu benar dya.. akak dah try dah... guna jangan tak guna ye..

    ReplyDelete
  11. gudluck la ye mencari keje tu.best la leh bw puas2.dah keje kang memang susah sket la.wuuuuu

    ReplyDelete
  12. NAL pun rasa lama tak jenguk blog ni..

    ReplyDelete
  13. samalah kita..kdg2 blog saya bersawang jap sbb sibuk ngan keje2 ofis

    ReplyDelete
  14. dah lama menyepi.. kembali menyerikan dunia blog.. tahniah..:)

    ReplyDelete
  15. hahaha..patutlah banyak kak dapat komen dari dya..ngeee..thanks dear :)

    ReplyDelete
  16. menanti² komen dari dya. huhu.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)