Segmen : Blogwalking Sampai Lebam

✎dya bunga |⊙Tuesday, May 15, 2012| ☑


hari ni dya nak join segmen dari pn. deqla.. kalau nk join blh klik sini.  dya join segmen ni pun sebab dya memang suka blogwalking dan memeriahkan segmen ni..hihihi..

kalau berukband dya tak macam kura-kura memang dya suka blogwalking..

kenapa korang kena singgah kat blog dya??

kat blog dya ada penyambut tetamu..siapa?? cer tengok kat header tu.. ada muka bunga dan bello yang menyambut kedatangan korang yang sudi singgah kat blog ni.

bila korang singgah kat blog ni, jangan lupa tinggalkan jejak sebabnya aku akan terjah korang balik.. kalau mood aku rajin jangan terkejut kalau tetibe korang buka blog penuh dengan komen aku..haha..

dya nak tag 


selamat berkenalan..

22 comments:

  1. selamat bersegmen...saya pun join segmen ni gak.. hehe..

    ReplyDelete
  2. betul..comel sgt bunga tu..comel macam tuan dia. :)

    ReplyDelete
  3. hye dear....dari segmen yg sama.. meh kta bw smpai lebam lebumm...hihihi

    ReplyDelete
  4. nanti balik rumah saya buat ye dya.thanks tag.hehehe

    ReplyDelete
  5. Hiii!!! Farisha datang melawat blog awak. Nak jemput awak sertai segmen Farisha --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

    ReplyDelete
  6. bunga dan hello yg comei...

    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen ye...hehe~~ :)

    ReplyDelete
  8. hihi.. mekaceh sudi join segmen deqla..senarai peserta telah diupdate...selamat berblogwalking smpai lebam dan good luck... :)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen..fuhh baru sekarang sempat bw since lepas balik PLKN..

    ReplyDelete
  10. oh cik na mmg dah jatunh cinta ngn 2 penyambut tetamu kat header tu. selamat be BW dya. :)

    ReplyDelete
  11. Blogwalking...!!

    Dari segmen yg sama.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik..jgn lupa exchange link tau..hehe..=D

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. dya..ai pun dr segmen yg sama..
    bleh berkenalan?
    ai dh follow sni...hahahaha

    ReplyDelete
  14. salam persahabatan di dunia blogging .

    fly sini dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    singgah balik ye ^___^

    ReplyDelete
  15. belun berkesempatan lagi nak join segmen ni. ;)

    ReplyDelete
  16. comelnya penyambut tetamu tu.cubit sikit boleh? hihihi

    ReplyDelete
  17. singgah dr segmen yg sama..salam kenal yer hehe :)

    ReplyDelete
  18. saya join segmen ni juga :)

    ReplyDelete
  19. dtg BW dari segmen yg same. hehe. dah join dahhhh. good luck eh. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page