Segmen tambah followers sampai beribu

✎dya bunga |⊙Thursday, May 31, 2012| ☑

hari ini aku nak join segmen dari Vochelle Chocolate Blog.kalau nak join klik banner ok..

Syarat - syarat penyertaan:-
1)Follow blog ni dan like fanpage.
2)Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'
3)Copy banner dan linkkan ke entri ni.
4)Sertakan tarikh bila korang start berblog.
5)Tag rakan korang supaya mereka join dan tell mereka yang korang tag mereka.(Tak wajib)
6)Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.

Tarikh start berblog : November 2011

23 comments:

  1. selamat bersegmen dya...... :)

    ReplyDelete
  2. sm la kita join dya...hai dya salam perkenalan..hikhik

    ReplyDelete
  3. done 'like' dya lam facebook...nanti add friend sy yg x glemer ni erk

    kat sini:
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003901902987

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
  5. selamat dapat follower beribu ye. same lah kite stat berblog nov 2011. ;)

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  7. hyee . dari segmen yg sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  8. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  9. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  10. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  11. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  12. hello dear dya..
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
    done follow u..wewitt yang ke 599 la..rasenya sape ye yg bertuah ke 600 tu?ehhee..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain
    "Segmen tambah followers sampai beribu".
    "Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . follow sini :)


    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  14. dtg BW dr segmen yg same. hehe. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  15. hai ! aina terjah sini dr segmen yg sama :D + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  17. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  19. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  20. nice info teman, ijin baca" dulu..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page