AKU GERAM

by - Thursday, June 28, 2012

cantik kan doodle?

semalam pergi teman mak aku shopping kasut kat AEON Maluri.. sedih sebab tak dapat nak shopping sekali.. tak ada orang nak sponsor aku shopping..haha.. penat aku buat jelingan manja kat mama aku tapi mama aku tak layan pun..sedih..sedih..haha

aku geram je tengok beg-beg kat situ..nasib baik aku tak ada duit kalau tak dah lama aku borong beg. sebenarnya mak aku nak cari handbag juga.. mama aku cari beg aku tumpang sekali cari sampai aku rambang mata nak beli tapi tak beli pun..hahahaa.. penat aku bodek mama dan abah aku tapi dorang cakap beg dah banyak sangat..

mahal sangat lah..dah diskaun pun still rm200 keatas.. tak mampun nak beli.. aku tahu mama aku memang dah berkenan satu beg ni..tapi mahal sangat lah..rm400 keatas.. mula-mula kitaorang ingatkan beg tu dalam rm200 lepas diskaun rupanya tak ada diskaun, tapi bestbuy.. mama aku memang kecewa lah.. kalau dalam rm200 mama aku nak belilah..

tak kira bulan depan aku nak shopping beg juga..waaaa

You May Also Like

29 391 sedang mendoakan dya

  1. sama lahh kita. pegi je shopping tak dapat membeli. window shopping je lahh ^^

    ReplyDelete
  2. dah lama tak bw handbag..dok bw beg susu anak jer..haahahah.

    ReplyDelete
  3. hehe..xpe..nnt dpt duit sndiri,belila byk2..haha

    ReplyDelete
  4. wahh shopping raya erk..best2..baik shopping awal2 nti dah posa penat..hehe

    ReplyDelete
  5. dya ni mesti suka kumpul koleksi bag kan hihihi...xper dya nanti ader duit g shopping lg yer :)

    ReplyDelete
  6. memang cantik doodle mama arina tu... mata dia kelip2 lagi... :)

    ReplyDelete
  7. dya mmg mnat beg ek? hihi...sbar ye..bln dpn bln dpn;)

    ReplyDelete
  8. selamat bershopping nanti ye..

    ReplyDelete
  9. wahh ni kena bodek mak lebih ni. kena masak & wat keja rumah rajin2 tau. br dapat upah beg. hihi.. ;)

    ReplyDelete
  10. alololo..sian dya..!
    xpe, nanti kumpul duit byk2..kita shoping handbag byk2 nak.heee. :)

    ReplyDelete
  11. waaaa..akak pon geram jugak la..nak shoping jugak...heeee

    ReplyDelete
  12. Woww!!brand apa tu smpai RM400++?? Guess ke? @ brand oversea? ;)

    ReplyDelete
  13. haha kesiann dya..
    tp mmg mahal pn smpe rm200..haha Cendol punye bag rm20..itu pn mntak diskaun lagi..hoho

    ReplyDelete
  14. hehe mahal nya.. if mampu apa salahnya.. next time beli yea :)

    ReplyDelete
  15. Tak pa kumpul duit dulu k. Pastu shopping sakan..

    ReplyDelete
  16. Hari aku bw.. dah 3 blogger termasuk yang ni sekali..heheheh memang suka bershopping...hahahhha

    ReplyDelete
  17. alahai..i feel you dear..siap mimmpi lg pilih-pilih beg..hahaha

    ReplyDelete
  18. gi shopping tak ajak kita pu eh =p.. ala,sian dia,tak dpt beli beg tngn ye,takpa2 insyallah ada lah nanti tu =)

    ReplyDelete
  19. bajet beli pun mmg 200 kan. hehe. tak mampu nak beli mahal.

    ReplyDelete
  20. heee... sy pun sllu mcm tu. geram bila x dpt bli.hihih. doodle mama arina mmg sllu tantek;)

    ReplyDelete
  21. waaa ni mesti suka kumpul beg ni

    ReplyDelete
  22. mahalnye..tggu kj bru dpt beli brg idaman..hehe

    ReplyDelete
  23. kalo deqla kan, mmg kena bebel la ngan hubby kalo beli handbeg smpai mahal gitu...yela, kalo kaya boleh la nk beli mahal2 kan...hikhik...mmg cntik doodle tu.. deqla dah order doodle tu utk banner deqla..hihihi...

    ReplyDelete
  24. tajuknyer geram tapi doodle tu senyum senyum kucing...hehehe :P

    ReplyDelete
  25. takpe kita menabung untuk beli beg ye dear..hihi.

    saya pun penggila beg juga ni..haha.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)