berundband buat hal..

by - Thursday, June 07, 2012




sekarang ni aku sibuk sangat nak pindah rumah.. aku memang tak suka kalau pindah rumah...banyak kerja.. nasib baik kitaorang satu family pindah area ampang juga.. boleh hantar barang sikit-sikit.. tak ada lah penat sangat..



petang tadi sibuk bersihkan rumah kat pandan indah.. tapi hari ini pergi bawa televisyen..hihi.. mana boleh lepas tengok cerita dari philipina, endless love.. sedih betul cerita tu.. aku dah tengok episod akhir cerita tu kat youtube.. hampir-hampir menangis tapi tak menangis pun..

kiranya tadi sambil mengemas sambil tengok televisyen.. bukan tu  je tapi minum petang sekali.. cerita pasal putu bambu, mak cik aku cakap putu bambu kat kg pandan lagi sedap daripada kat kajang..


kepada kak dayana terima kasih ye sudi beri sampel cheese.. tak rasa lagi..tapi adik dya dah pandang-pandang cheese tu dan tanya bila nak buat..

 kepada geng-geng aku iaitu geng GSF aku minta maaf ye kalau kurang blogwalking kat blog korang.. serabut berukband macam siput b#$*.. elok mood aku happy terus nak marah je..hihi..jangan marah aku.. satu lagi nota untuk geng GSF, aku dah update bloglist GSF tapi ada kurang..kalau ada blog yang dya tak masuk kan bagitau ye..pening kepala edit bloglist plus berukband buat hal..hihi...

You May Also Like

35 391 sedang mendoakan dya

  1. hihihi..beruk lambat mcm siput tutt ya..saba ye bukk..haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh sabar lah ni oyang eira!!hahaha

      Delete
  2. hahah welcome to the club...sy da minggu2 yang suda da pening giler pindah rumah...nasib baik da settle...phewww

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata tolong dya pula?hahaha..

      Delete
    2. kalau belanja cendol,boleh...wahahahaha XD

      Delete
  3. laa... kat berukband buat hal... tapi entry pindah rumah... :D hehehehehehehe... So, macam mana rumah baru awak... mesti seronokkan duduk rumah baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..saje je bikin gempak tjuk entry..haha
      kurang seronok lah..huhu

      Delete
  4. endless love tu autumn in my heart versi filipina kn....

    ReplyDelete
  5. xpe..kte org setia menunggu dya di sini...ada hikmahnya berundband tu bt hal..nk soh kasi dya kemas umah, bersih itu ini..byk2 berehat...take care ya....

    ReplyDelete
  6. Oho, sma tegar ngan akak tgk endless love tu...

    Ngee, serbuk chesse da selesai ptg tadi..hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh dya pn ske tgk cte endless love gak ye.hehe kita geng la :)

    ReplyDelete
  8. Selamat berpindah....
    sedap cheese tu..hemmm!!

    ReplyDelete
  9. kerja paling penat ialah pindah rumah. hihi.. takpe deqla, pelan2 ye.
    pindah jgn lupa bawak bello & bunga tau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak pe..paling leceh kalau pindah rumah..huhu. wajib bawa kekasih hati dya tu..

      Delete
  10. tu tandanya kena concentrate mengemas...CiM pown, kalau BB temakan ubat siput, CiM pulak cari ubat cheetah buat benda lain yg lebih patut. hehehe...

    *Tumpang sini: Minta tolong doakan Ikhwan agar dia selamat especially mlm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm tu dya nk cri ubt cheetah juga lh..hihi

      Delete
  11. memang penat kalau pindah rumah :)

    ReplyDelete
  12. memang penat pindah2 dan mmg deno pun tak suka.. huhu.. broadband deno pun tahap siput jugak nieh... adehhh

    ReplyDelete
  13. Haha.Biarkan saja BB tu.Layan sesakit hati.Rase nak ketok banyak2 pon anti rosak jugak harta kita tu.HEHE

    ReplyDelete
  14. wah pindah rumah mmg memenatkan..endless love tuh pun sy ska tgk gak..hehe

    ReplyDelete
  15. paling xbest berpindah randah.. kalau pindah bawak diri je senang.. tpi bile kena angkut mengangkut perabot then nk susun atur.. Adoiiiiii... letih!!!

    ReplyDelete
  16. mmg penat pindah umah...kemas elok2...heheheh...ble semua settle jom kita Blogwalking..ehehhe

    ReplyDelete
  17. Pindah Rumah penat ekk ? Nurrul tak pernah ada pengalaman pindah rumah agi.. hehe

    *takpe2.. nak yang selesa mmg kena susah sekejap :D*

    ReplyDelete
  18. nk pindah ye? deqla pun insyaallah lps raya pindah gombak..masok umah sendiri..hihi..deqla pun dah dpt chesse tu sama la lom wat lagi..

    ReplyDelete
  19. haha....memg mnyakitkan pakai BB....jangan salahkan siput ok...hihi

    ReplyDelete
  20. selamat mengemas rumah..hehe~ :)

    saya pun guna broadband..kalau selalu tgk citer mmg confirm slow..huhu~

    ReplyDelete
  21. mmg fenat pindah umah..nurulpun beli serbuk cheese2.nnt naek opis nak buat terus.buat masanie pantang dr makanan benda2 goreng.kn kentang kena goreng..huhu..dya,cerita endless tuh akhirnya jenny2 mati lukemia ker??

    ReplyDelete
  22. ehhhhh. dia ade jugak serbuk cheese. nnt dah buat, upload gmbor ye. ;)

    ReplyDelete
  23. Waaa pindah umah ye ... tahniah ye

    ReplyDelete
  24. hehe...beruk band memang selalu sangat buat hal..x tahan kadang2...beruk 2 x pandai panjat tinggi2 cari line 2..hehe:)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)