blog warkah buat isteri

✎dya bunga |⊙Friday, June 08, 2012| ☑
hari ini dya kongsi kan blog warkah buat isteri.. dya jumpa blog ini pun masa blogwalking kat blog kak siti_btp, dya baca entry kat situ, kisah pengorbanan seorang suami.. bagi dya, En. Abil ni seorang yang suami yang tabah dan kuat. sanggup berhenti kerja untuk menjaga isteri tercinta. kalau korang nak tahu kisah selanjutnya boleh klik sini, atau pun jika ingin menolong En. Abil boleh pergi ke entri ini..

dya tak sangka kesan astma boleh mengalami kerosakan pada saraf otak..dya doakan Kak Gee semoga cepat sembuh ye.. 

45 comments:

  1. Teri amazon Dya atas perkongsian maklumat..

    Malam2 sikit nanti anty terjah kesana, take care dear!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome..jgn lupa terjah sana ye..:D

      Delete
  2. Ya Allah... dya...
    sedihnya kisah en.abil...
    sampai menitis air mata sy membaca...
    semoga wife en.abil cepat sembuh...
    dan semoga en.abil tabah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya baca pun sampai menitis air mata.. :(

      Delete
  3. thanx for sharing dya..akak terjahhhhh..yeahh :)

    ReplyDelete
  4. sedihlah...

    takde ubat langsung ke ye?

    ReplyDelete
  5. thx dya
    k.el tgh bc kisah mereka..tersentuh hati huhuhu
    semoga kak G cepat sembuh..dan sgt terharu ngan pengorban suami beliau

    ReplyDelete
  6. untungnya wife dye punye suami semulia itu..malam nnti nk baca kisah mereka!!

    ReplyDelete
  7. baru baca enrty dya ya, insyaallah ada masa terjah dan baca cerita ni, insyaallah

    ReplyDelete
  8. sedih ek blog ni. nak baca la. tq dya sudi share. :)

    ReplyDelete
  9. owh , dah bc , adw beberapa blogger updte psal nih , kiter doakan semoga semuanya akan jadik baek ~

    ReplyDelete
  10. bertuahnya badan si isteri krn punya suami yang mcm2..nnt nurul terjah kay..nak sangat baca..rupanya athma sangat serius.takut plak

    ReplyDelete
  11. jadi mesti dyaa bnyak senyum,sedih baca blog gitu kan?eheheheh :P

    ReplyDelete
  12. tu la dya,
    kekadang kita rasa susah, sebenarnya ada orang yg lebih susah dr kita kan...

    semoga dia cepat sembuh, kita doakan ye=))

    ReplyDelete
  13. lya pnh msuk blog ni..mmg sedih...

    mmg astma bahaya... ingat x arwah rara zikry.. meninggal pon sbb astma attack..hbis merosakkan sluruh saraf..

    ReplyDelete
  14. bahaya gak astma ini yer..baru tau nih

    ReplyDelete
  15. pernah masuk blog ni..cerita dia memng sedih.....bertuah dia dapat suami yang penyayng yg jg dia sampai sangup berhenti kerja

    ReplyDelete
  16. moge dia terus dan terusss tabah hadapi ujian Allah ni.

    ReplyDelete
  17. baru tahu yg asma ni bahaya juga.

    ReplyDelete
  18. moga dipnjgkan umonya...amin

    ReplyDelete
  19. ksiannye dia:( beruntung dpt suami pnyabar..smoga dia tbah..

    ReplyDelete
  20. ujian driNya..moge en. abil tabah menghadapinya
    moga kesihatan pn gee beransur pulih
    sy pn bru tahu asma ni bahaya..ingatkn lelah2 camtu je

    ReplyDelete
  21. ai br terjah dya,x tahu nk cakap apa..yg pastinya masih ada suami sebaik itu ..alhamdulillah moga kita dpt mcm tu ye Dya :)

    ReplyDelete
  22. moga tabah dgn dugaan yg diberikan..

    ReplyDelete
  23. sedih :( bertuah dpt suami mcm tu..

    ReplyDelete
  24. Salam.. Saya ucapkan jutaan terima kasih atas sokongan yg di hulurkan n terima kasih promote blog saya tu(warkah buat isteri)N pada semua ur followers, TQ,TQ very much. Semoga di rahmati ALLAH sentiasa pada semua..terima kasih sekali lg...esok sy up date lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga en.abil sntiasa tabah, doa kami dsini agr en.abil sntiasa sihat smoga boleh mnjaga istri dgn baik.

      Delete
  25. semalam dah baca entry tu..memang sedih semoga tuan tubuh sentiasa tabah menghadapi dugaan tu :(

    ReplyDelete
  26. penyakit ni .walau nampak simple,tp mmg bole bawa ke tahap lbh
    teruk.allergic misalanya.

    hm.mari terjah baca.

    ReplyDelete
  27. semalam tengok gak.. cuma tak sempat nak terjah je.. huhu

    ReplyDelete
  28. sedihnyer sob sob sob huhuhu

    ReplyDelete
  29. nyue da bc sebelum nie ag..mmg sedeyyy :(

    ReplyDelete
  30. seriely, abil tu sgt tabah....

    ReplyDelete
  31. tag kamu cni =)

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  32. Sedihnyer..!
    Terima kaseh sudi berkongsi dya.. :)

    ReplyDelete
  33. dah baca ...terasa sedih pulak...mcam nak menitik airmata ...
    sama2 kita doakan moga cepat sembuh....
    k....

    ReplyDelete
  34. hihi sempat terjah dan baca...tinggi btl pengorbanan suami beliau

    ReplyDelete
  35. tq dah baca pun.. salam kenal n dah follow u

    ReplyDelete
  36. kalau berkesempatan nak terjah nanti,insyaallah..ramai lagi nak jenguk ni dik..ngeee

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page