:: Saya Mahu Follower Tegar ! ::

✎dya bunga |⊙Friday, June 01, 2012| ☑

hari ini dya nak join segmen dengan Ga je.. segmen kedua dya join untuk hari ini..
kalau nk join klik banner ye..

18 comments:

  1. saya followerrr TEGARRR dyaaa!heheheh XD

    ReplyDelete
  2. amboi..semangat nye dya =p
    selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  3. tag dya sini:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/exam-giveaway-by-fanpage-kami.html

    ReplyDelete
  4. rajin betul join segmen..reena memang agak malas kalau bab2 mcm ni..=)

    ReplyDelete
  5. saya mau pengomen tegar..hihi.. selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  6. eh deqla x cukup tegar ke utk dya?? hihihi...

    ReplyDelete
  7. boleh lah terjah sebab dah join GFS kan..yg sederhana ja, terbaik juga ya dek..

    ReplyDelete
  8. rajin dya bersegmen ya. jeles la. cik na je pemalas. :)

    ReplyDelete
  9. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html jemput ye.. gud luck!

    ReplyDelete
  10. Yeah, dya yg rajin ikut segmen;)

    ReplyDelete
  11. Folower tegar means ngomen jeler y0. Ok.,akn ku c0ba sedaya upaya.
    *CiM pemalas brsegmen & brkempen. Suka baca haq org je (dh mcm makcik kepoh)

    ReplyDelete
  12. amboihhhh kemain lagi ye. GSF pun tegar apeee. ;)

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yg sama...follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
  14. followed here too:)

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama
    follow sini
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

    #kalau awak tak de SAYS,jum daftar
    dia macam nuffnang gak, bole dapat duit even dengan blog
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page