Segmen : Exchange Link and Follow .

by - Friday, June 01, 2012


hari ini dya nak join segmen..saja nak memeriahkan segmen ni. sebenarnya tak tahu nak update apa..hihi
kalau nak join klik banner ye..


Syarat-2 pernyertaan :- Follow belog Zafirah and second blog Zafirah ( WAJIB )
- Copy banner yg tak seberapa tuu ( WAJIB )
- Tag paling kurang seorang blogger , kalau lebih lg baguss , hihi :) ( SUNAT )
- Link kan entry tuu dekat post ini .
- Tarikh tutup : 1 Julai 2012 ( birthday saya )

dya nak tag miss banu..hihi

You May Also Like

4 391 sedang mendoakan dya

  1. wah...slmt bersegmen jgk..thanks sudi jenguk blog sy..u're very sporting :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap YAYA dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen dan folo memolo ye. ;)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama http://meklyncorner.blogspot.com/2012/06/for-one-more-but-not-least-wa-masuk.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)