sihat

by - Sunday, June 24, 2012

dya pinjam pic dari big boss ye..hihhi

Assalamualaikum semua..apa khabar? alhamdulillah..hari ini dah sihat tapi suara aku je tak sihat lagi.. nasib blog ni cuma taip je kalau bercakap confirm korang gelakkan aku..haha.. aku dengar suara aku sendiri pun aku boleh tergelak..dah macam suara ala-ala maknyah..haha.. 

hari khamis lepas, aku dengan eira buat sampel choco ball. aku hanya boleh tengok dan tolong sikit-sikit je sebabnya masa tu memang tak larat sangat..tapi disebabkan jumaat lecturer aku nak rasa sample tu terpaksa buatkan.. pagi tadi lecturer mesej dia cakap sample tu lagi sedap dari sample kitaorang bagi masa presentation RP tu.. dia terus order.. 

hari ini aku nk blogwalking puas-puas...tunggu aku ye..

You May Also Like

31 391 sedang mendoakan dya

  1. dya dh sihat alhamdulillah :))
    bw smpai lebam yer hikhik

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni musim panas sangat.. Ramai orang kena demam, batuk2.. Banyakkan minum air suam ye dear.. =)

    Btw, choc ball tu cane rupa dia? Cam sedap jer bunyinya.. Buatlah entri.. =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...selamat ber-bw...

    ReplyDelete
  4. wahhh..tahniahhhh..sihat suda kamo...mg senantiasa sihat ya :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dya dh sihat... M tunggu dya tau...

    ReplyDelete
  6. wahhh.. haha. siap order lagi tu...nak jugak... :)
    eh, baru sihat? baca la entri pasal sakit ^_^

    ReplyDelete
  7. wow dpt order dr lectrer tu. konfem sedap. errr dya amek kos ape eh asyik masak2 je ni.

    mesti suara mcm ella kan? semoga cepat sembuh dya. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...!
    lepas ni jaga ksihatan ye..
    suara tu, nak baik cepat, buat masa skarang ni, jgn minum ais ye. :)

    ReplyDelete
  9. wahh, suara seksi tu. hihi. get well soon dear :)

    ReplyDelete
  10. wah nak rasa jugak choco ball..hehe~

    ReplyDelete
  11. skrg ni mmg musim org sakit kan dya..
    aku pn h dua mggu asyik batuk

    ReplyDelete
  12. alahai comelnye pic tuh. heee msti secomel tuannye :P

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah sihat walafiat... boleh makan cheese akak banyak2 ye hehe

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah dah sehat dah dya..baguih laa..jaga2 jgn mkn durian bnyk2 sgt!haha

    ReplyDelete
  15. alhamdulilllah dah kembali sihat...

    haa! apesal xtdo lagi ni...bagtau kat makkk!!! hehe

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah dah makin sihat..nanti dah betul2 lebam baru berenti bw tau hehe :D

    ReplyDelete
  17. dah sihat??..baguslah...cer jerit sikit,...

    ReplyDelete
  18. Alhamdulilah dya da sihat..ehehehe

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..

    maknyah?hahaha..tau..tau..

    banyak2 minum air masak ye dear :)

    take care :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah murah rezki..nurulpun ngah sakit tekak yang amatnie...huhu sore pun dah nak ilang..bile telan ayak liuq perittt noo

    ReplyDelete
  21. tunggu dya tak dtg dtg. huhu.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)