bebas

by - Monday, July 09, 2012

tak ada kena mengena ngn entry ni
lama rasanya tak update blog kesayangan aku ni..minggu lepas aku sibuk sikit. nak update pun tak sempat..blogwalking pun tak sempat. sibuk  menyiapkan tempahan choco ball.balik kerja terus siapkan choco ball.. sebab  tu blog ni bersawang je..hihi

jumaat lepas, balik kerja je terus balik rumah ambil baju nak tidur kat rumah membe aku. nak siapkan tempahan...hari sabtu pagi lecturer aku nak datang ambil. aku rasa kitaorang tidur dalam kul lima pagi.aku terpaksa bangun kul lapan sebab ada kenduri abang sepupu aku bertunang. ondaway pergi klang aku tidur kat belakang..mengatuk sangat. balik ke kampung pandan pun aku tidur juga..haha

singgah kat rumah nenek aku sekejap lepas tu balik rumah rehat sekejap.lepas tu pergi kampung pandan balik sebab kakak sepupu aku nikah.. aku tak ikut pergi masjid pun.ramai sangat yang pergi. aku lepak kat dewan tengok orang karoke dan jamming.

lepas manghrib aku ikut mak aku dan makcik aku  pergi Jalan TAR cari tudung. mak aku nak pakai untuk kenduri esok. dalam pukul 11.30 malam kitaorang balik rumah. esoknya pula terbangun lambat.hihi.. dalam pukul 9 baru sampai kampung pandan. dalam pukul 6.30 petang balik rumah. memang letih.

pagi tadi pun terbangun lambat nak pergi kerja.haha..kelam kabut aku siap.sekarang dah boleh blogwalking.hihih.. sebelum aku nak ucapkan selamat pengatin baru untuk kakak sepupu aku, kawan aku, lin, dan lecturer aku pn.kethirin. dan selamat bertunang untuk abang sepupu aku.

You May Also Like

34 391 sedang mendoakan dya

  1. weekend yg penuh :) best tp letih kn?

    ReplyDelete
  2. wah dah bebas la sekarang ni...tp padat sungguh aktiviti dya hihi

    ReplyDelete
  3. bzy bebenor dya erk..hehe...

    ReplyDelete
  4. BZnya dia..walau sesibuk mana kesihatan jangan abaikan ye dear :) take care ...

    ReplyDelete
  5. mmg bz erkk dya..xpe nnt kejap lagi pelan2 bw k..(^_^)

    ReplyDelete
  6. wah..bz sungguh dya minggu lepas..
    kira minggu ni dah boleh santai2 lah ye.. :)

    ReplyDelete
  7. yg bace entry dya pun kelam kelibut ni. hehe.

    ReplyDelete
  8. tak pe pelan2 kayuh ye dik...

    pssss..nak choco ball free..heheh

    ReplyDelete
  9. kemain bz lagi dya.. :)

    ReplyDelete
  10. amboi... udah merdeka... hihi..

    ReplyDelete
  11. pack nya jadual dya. cik na baca pun leh terasa penatnya. :)

    ReplyDelete
  12. busy betul ye. slmat penganting baru buat kakak sepupu dya..^^

    ReplyDelete
  13. eh2 comel lah dah mcm queen plak =p
    wawawah..dya bz mengalahkan MB lah..hikhikhik

    ReplyDelete
  14. Mak aii.. Bz sungguh na Dya....

    ReplyDelete
  15. sungguh ter bz an diri and yer..hihi..minggu depan bz dok??

    ReplyDelete
  16. best kan kat TAR murah2 semua..kan bagus kalo kat sabah ni ada mcm 2

    ReplyDelete
  17. jemput join segmen NAL : http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/segmen-ke-2-nal-edisi-ramadhan.html

    ReplyDelete
  18. merdeka...kalo dulu2 nak ckp bebas mesti sbt merdeka.ahahahha....

    ReplyDelete
  19. memang bz dya minggu lepas yer...
    sekarang ni boleh dya rehat2 sambil berblog.. :D

    ReplyDelete
  20. hihi nak choco ball jugak!! :D
    comelnye rabbit tu rase nak lempang!!!

    ReplyDelete
  21. hohoho..busy ngalahkan mak datin.sekarang ni leh la relax sket dah setel sume tu kan.

    ReplyDelete
  22. bz nya dye..ptutla dh xsmpt bw blog sy.huhuu..

    ReplyDelete
  23. amboi skenye dy ye.hehe lps ni mmg bebas merdeka yeye :)

    ReplyDelete
  24. Dya m tag dya dalam GA... Jom join sama..

    ReplyDelete
  25. wah, banyaknyo majlis dalam minggu ni kan

    ReplyDelete
  26. oit...apa bangun lambat2 ni...ish ish ish ...heheh :P

    ReplyDelete
  27. wow ni ada fight dngn ke"bz"an akak hihihi

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)