ramadhan 2011

✎dya bunga |⊙Sunday, July 22, 2012| ☑

alhamdulillah..selesai juga puasa untuk hari ini.. tiba-tiba rindu pula kat kawan-kawan kolej aku.. teringat masa puasa dengan diaorang dulu..macam-macam kenangan.. yang paling aku tak lupa masa ramadhan tahun lepas.. walaupun ada dikalangan kitaorang ni bukan beragama islam tapi dia puasa sekali.. tahun lepas, aku,ira, naz,mimi, della, yan, heidy, san, alpad dan edly berbuka puasa kat mcd sungai wang.. seronok sangat masa tu..
lepas ni mungkin tak dapat berbuka sama-sama..

ada yang dah balik kampung.so mungkin lepas ni susah nak jumpa. kebetulan masa tu ada artis.. aku dengan mimi lah yang paling seronok bergambar.kan mimi kan? daripada tunggu lagi setengah jam nak berbuka baik kitaorang pergi bergambar dulu.



sebenarnya banyak lagi pic.. ada dalam 100 lebih.. disebabkan berukband aku macam siput sedut ni je berjaya upload..haha..dari sungai wang sampai ke pavillion kitaorang bergambar..sampai tak larat nak senyum dah..haha..tahun ini dapat ke berbuka dengan korang lagi? kalau korang baca entry ni jangan lupa komen dibawah ni ye..

p/s : kalau korang sudi jom lah terjah kat blog kawan-kawan aku..~Nanaz Zira in Da HousE~, ❤REALITY Nash*Eira❤ dan miss amoy lalato..

35 comments:

  1. acewaaahhh Dya bergambar ngan pakcik Adam..pheewwwiitt hiihihihi

    ReplyDelete
  2. seriuss.. aku rindu gle time ni... xterase mse berlalu...

    ReplyDelete
  3. @phinochio : della jgn lah private kan link blog ko..susah aku nak terjah..

    ReplyDelete
  4. errr....
    adam kah itu?..
    hhehhe..

    ReplyDelete
  5. meriahnya. siap bergambar ngn adam lg. ;)

    ReplyDelete
  6. wahh... bestnye dia dapat bergambar dgn adam~ heheh

    ReplyDelete
  7. sy pun merindui Ramdhan 2011..bnyak kenangan..since now,tak bole lupa..hmm

    ReplyDelete
  8. Kenangan bersama kawan2 mmg satu kenangan yang amat Sukar dilupakan :)

    ReplyDelete
  9. Amboi cik dya Control cute la tu ngan adam tu...M pun teringat ja kat member ukm dedulu. Hu hu...

    ReplyDelete
  10. amboi dgn adam lg =p

    **yg pic no 4 dr bawah tu mmg sj kwn dya wat mcm tu ke?hehe

    ReplyDelete
  11. ingtkn adam tu pun kawan sekelas.. kelass gituuuu

    ReplyDelete
  12. kelas kau dya...ehehehe trademark minuman ribena

    dya, sory nyue jarang2 terjah sini coz bz..selamat menjalani ibadat puasa taw :)

    ReplyDelete
  13. peminat adam ke dya ni? huhu...kwn dya yg rmbt perang tu takleh blah la rmbtnye..haha..jgn marah yer dya..selmt berpuasa.. :)

    ReplyDelete
  14. wah adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    terhangat di pasaran :)

    ReplyDelete
  15. wahh beznya ramai2..salam ramadhan dear ;-)

    ReplyDelete
  16. Suka la tu snap picca ngan adam... Terus kenyang...huhuu...

    ReplyDelete
  17. eh..eh..ada abg adam kat situ..! <---tetibe abg adam kan..hihihi..

    meriah betul tgk pic2 ni dya..de 100lebih..mmg sakanlah berposing yee..

    ReplyDelete
  18. dulu ada kawan satu u mmg gila habis ngan adam.huhu..teringat lak kat dia..wah seronok dpt gambar ngan artis

    ReplyDelete
  19. selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  20. Kenangan bersama kawan2 mmg satu kenangan yang amat Sukar dilupakan :) Wah!! bergambar gan artis hihihi

    ReplyDelete
  21. seronok nya dia, hehehe :)
    pepun selamat berpuasa ya Dya..

    ReplyDelete
  22. Teringat kawan-kawan lama yek....
    kenagan terindah

    ReplyDelete
  23. salam ramadhan dya...
    weee..jumpa artis lg..

    ** dya, nnti email detail kat lya ye

    email: lya_afrina@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. nasib baik bukan dafi, kalau takkkkk? hehe. ;)

    ReplyDelete
  25. hoho...senyum lebar bgambo ngan adam...ekekeke :P

    ReplyDelete
  26. haiyooo...ada gak model dalam group ecah kan...hihi

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page