Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......

✎dya bunga |⊙Monday, July 16, 2012| ☑
hari ini dya nak join segmen dari ayu..dari minggu lepas dya nak join tapi asyik tak ada masa je. jangan marah dya ye..hihi.


Dya Blogger Dari Ampang, Selangor..

30 comments:

  1. wah..salam perkenalan org selangor..slngor mmg bez...sentiasa maju ke hadapan

    ReplyDelete
  2. dah lain blog dya...org selangor...okey..

    ReplyDelete
  3. dekat je ampang ngan selayang kan..nnti la ada masa kita jumpa yer.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi tak marah pun dya..tq tau support ayu..t ayu listkan ya..hehe..

    ReplyDelete
  5. slamat bersegmen ya..sy xsempat nk join..dah abes tarikh..hukhuk :P

    ReplyDelete
  6. dah tukar background baru lah. ;)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.nurulpun lum join nie..ngah carik masa

    ReplyDelete
  8. Salam.. dah follow sini
    jemput ke blog kita plak =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal
    singgah dr segmen yg sama. sy kat keramat je :)

    ReplyDelete
  10. hai blogger selangor.. :)
    blogger perak datang sini.. :)hihihi

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan ^^ follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  15. hai, salam kenal :)

    Blogger KEdah datang melawat :)

    ReplyDelete
  16. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. followsini
    salam kenal dari segmen yg sama ..kedah mai:)
    lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Salam ramadhan.

    Blogger dari Selangor datang melawat :)Nice blog

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  21. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  22. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  23. ai ai ai...blogger dr hang tuah melaka datang jenguk=)

    ReplyDelete
  24. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  25. hai,,datang dari segmen yang same..done follow awak..=)

    ReplyDelete
  26. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page