Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......

by - Monday, July 16, 2012

hari ini dya nak join segmen dari ayu..dari minggu lepas dya nak join tapi asyik tak ada masa je. jangan marah dya ye..hihi.


Dya Blogger Dari Ampang, Selangor..

You May Also Like

30 391 sedang mendoakan dya

  1. wah..salam perkenalan org selangor..slngor mmg bez...sentiasa maju ke hadapan

    ReplyDelete
  2. dah lain blog dya...org selangor...okey..

    ReplyDelete
  3. dekat je ampang ngan selayang kan..nnti la ada masa kita jumpa yer.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi tak marah pun dya..tq tau support ayu..t ayu listkan ya..hehe..

    ReplyDelete
  5. slamat bersegmen ya..sy xsempat nk join..dah abes tarikh..hukhuk :P

    ReplyDelete
  6. dah tukar background baru lah. ;)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.nurulpun lum join nie..ngah carik masa

    ReplyDelete
  8. Salam.. dah follow sini
    jemput ke blog kita plak =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal
    singgah dr segmen yg sama. sy kat keramat je :)

    ReplyDelete
  10. hai blogger selangor.. :)
    blogger perak datang sini.. :)hihihi

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk awak sini,jauh taw hihi ^^,

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan ^^ follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  15. hai, salam kenal :)

    Blogger KEdah datang melawat :)

    ReplyDelete
  16. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. followsini
    salam kenal dari segmen yg sama ..kedah mai:)
    lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Salam ramadhan.

    Blogger dari Selangor datang melawat :)Nice blog

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  21. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  22. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  23. ai ai ai...blogger dr hang tuah melaka datang jenguk=)

    ReplyDelete
  24. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  25. hai,,datang dari segmen yang same..done follow awak..=)

    ReplyDelete
  26. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)