aku nervous

by - Friday, August 10, 2012


esok aku ada interview kat Damansara..belum kena interview lagi aku dah nervous..cam ne ni? takut lah weyh..malam ni mesti tidur tak lena..memikirkan hari esok. nak sedapkan hati esok berbuka kat luar dengan family aku dan family makcik aku. kitaorang ambil kupon kat tesco..hihihi..tak sabar nak berbuka kat lua tapi takut nak pergi interview..ada sesiapa yang boleh menyamar jadi aku.?hahahhaa

You May Also Like

41 391 sedang mendoakan dya

  1. meh nk tlg mnyamar..haha..gudluck dear..jgn nebes sgt..nnt kntoi la nebes.kan segan.. :D

    jemput bace new entry sy :D
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/kisah-peribahasa-dgn-ank-buah-aku.html

    ReplyDelete
  2. relax, jgn fikir banyak, nanti lagi nervous.. gudluck utk esok ye :)

    ReplyDelete
  3. gud luck dya..moga2 ada rezeki kamu ye..

    ** dya..celak tu lya tgu stok sampai bru pos ye.. kalo x sempat smpai minggu ni.. nmpaknyer lps raya la lya pos.. sori sgt2 ye

    ReplyDelete
  4. good luck dear!! wish u all the best! u can do it!!

    ReplyDelete
  5. hehehe sabar dear..buat yg terbaik..dulu ayu pun mcm tu..hehe..jwtn apa dear?

    ReplyDelete
  6. Salam.

    All the best!!! Wah..takutnya nak interview..

    ReplyDelete
  7. gud luck...lek2 suda....panel tu bkannya makan orang pun...hehehe

    ReplyDelete
  8. gd luck dya..

    Nani pun ada interview next week.. Ter'select' plak.. Tapi xsure nk pegi ke x.. Arghhh....

    Salam 21 Ramadhan Dya

    ReplyDelete
  9. good luck! yg penting yakin pd dri sndri!

    ReplyDelete
  10. Hihihi...steady je dik..buat penginterview tu cam kawan je..hihi

    Good luck ok :)

    ReplyDelete
  11. tak nak la meyamar jadi Dya...akak pon takut kalu namanye interview ni..hehehhehee

    good luck Dya....

    ReplyDelete
  12. waa..sy pon penah mengalami perasaan tuh..:)

    ReplyDelete
  13. lorh jgn la takot...yakin diri k...deqla doakan moga ada la rezeki dya tu nnti..jgn nebes2 sgt nnti aptb!!

    ReplyDelete
  14. Good luck. Relax jer, jgn nervous² ☺☺

    ReplyDelete
  15. GOOD LUCK DYA..BUAT SEHABIS BAIK TAW..ALA RELEX JER=)

    ReplyDelete
  16. good luck ye.. bc doa..jgn nerbous nerbous... sembur sembur sikit kt tukang interview tu biar lembut hati yerk

    ReplyDelete
  17. x perlu risau, temuduga tu just diorang nak tengok kita ni normal ke tak ja..so semangat2 yakin diri..boleh pasti boleh.

    ReplyDelete
  18. alah dya. takde ape tu intebiu. die nk tgk dya kofiden ke tak ajeee. best of luck. :)

    ReplyDelete
  19. chill la dya. buat cam biasa je. Good luck tau. dapat keja belanja cik na eh. :)

    ReplyDelete
  20. gud luck yer.... baca doa insyaAllah tak nerbous uda tu......

    ReplyDelete
  21. Nervous b4 interview tu bnda biasa
    heeee
    best of luck

    ReplyDelete
  22. GOOD LUCK dYA...moga berjaya..all the best !!! chaiyokk chaiyokkkk!!!

    ReplyDelete
  23. x nak menyamar...x suka intebiew2 ni..heheh..menyamar tuk tolong berbuka nak la...kihkih

    ReplyDelete
  24. interview kat ane? tmpt azam eak..?

    ReplyDelete
  25. macam mana dengan interview...?

    ReplyDelete
  26. Goodluck ya!
    Semoga Allah memeberkati

    http://igossiprizal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Kalau tak nervous...u tak normal....hahaha
    Good luck

    ReplyDelete
  28. hehehe
    gud luck dya..

    mmg dh jd lumrah sapa2 pun time nk g intw je mesti mcm tu lah..kalo ai lah dya,siap sakit2 perut bagai..hahaha

    ReplyDelete
  29. relax cik dyaaa! jangan neves neves!!! all the best tau!!! :D

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)