"Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!"

✎dya bunga |⊙Tuesday, August 14, 2012| ☑
 
hari ini dya nak join segmen dari belog cik si pipi merah nak join klik kat banner tu ye.
Syarat penyertaan

1. Mestilah menjadi follower Belog cik si pipi merah
2. Buat satu entry bertajuk "Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!"
3. Dalam entry tu anda wajib letak 1 entry korang yang terbaik (letak link je)
4. Letak banner Belog Cik si pipi merah dalam entry tersebut dan linkkan ke Belog Cik si pipi merah
5. Tag SEORANG rakan blogger dan pastikan dia tahu dirinya ditag

entry terbaik dya korang boleh baca disini dan sini

mangsa tag dya

19 comments:

  1. selmt bersegmen.. camne erk nk tau entri terbaik kita? tgk komen terbyk ke ape ?

    ReplyDelete
  2. @Deqla manjewxtau lah..tpi dya amik views yg paling tinggi..hihi

    ReplyDelete
  3. Gud luck Dya..p/s: Dya dah terjah blog Mak Dara tak, dapat surprise dah tau...

    ReplyDelete
  4. Insya-Allah... dya nanti sy join.. :D

    ReplyDelete
  5. Insya-Allah... dya nanti sy join.. :D

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen..gud luck..^_^

    ReplyDelete
  7. syukran dear sebab join! gud luck tau!

    ReplyDelete
  8. hai.. dtg dr segmen yg same.. done follow.. jempot singgah ke blog itee

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html?showComment=1346694655150#c7995237776824405099

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page