Hampir kena hack?

by - Thursday, August 30, 2012


alhamdullilah..akhirnya fb aku dah boleh buka..semalam rasa macam nak menangis je bila cakap kena log. tengok sini. ramai kawan aku kena macam tu.. aku tak boleh bayangkan kalau kena hack..tulis status bukan-bukan ke.. bahaya..

dalam sejam aku tunggu, akhirnya dah boleh buka tapi dia suruh masukkan password baru.. pastu dah boleh buka macam biasa.. kepada korang yang guna password yang sama untuk email dan fb lebih baik korang tukar ye.. and jangan gatal-gatal nak main application yang merepek..( bak kata membe aku)hihihih..jom terjah dia..dia baru guna blog..klik sini..

p/s : jom raya rumah aku..

You May Also Like

13 391 sedang mendoakan dya

  1. tak penah lagi kena.. takut gak kan.. kalau ada status bukan2 yang ditulis :(

    ReplyDelete
  2. deqla x pernah lagi tukar pasword n emel ni..haihh takot gak kalo jd cam tu...hukhuk

    ReplyDelete
  3. akak bab fb mmg tak selalu login.selalu blog ajer..huhu kalaulah blog kena hack mmglah haru aku dibueknya

    ReplyDelete
  4. jadi...marilah kite same2 jadi low profile.. #apa kaitan?

    ReplyDelete
  5. huhuhu.... nasib baik selamat...
    kalau tak meraung jugak laaa...

    ReplyDelete
  6. aaa? bahaya nih..i'm one of the FB apps addictor

    ReplyDelete
  7. rasanya ramai yg kena mcm tu semalam. kawan2 cik na pun. nasib baik dah ok semua.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..boleh buka jugak akhirnya..

    risaukan kalau kena hack..

    ReplyDelete
  9. dah banyak kali solehah nye fb kena hack.nasib dy cme hack password je,kalau hack email fb mmg lagi kacau bilau

    ReplyDelete
  10. nasib tak kena..org skg tak kira dah.

    ReplyDelete
  11. sekarang ni macam2 kan..kena hati2 slalu~

    ReplyDelete
  12. belom penah lagi kne hack stkt ni. hee. password pun lain lain. hee.

    ReplyDelete
  13. alahai..jue sume pasword sama je...harap xlah terjadi apa2

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)